Home » Life & Style » Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1. Video cu ediția din 19 septembrie

Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1. Video cu ediția din 19 septembrie

Cojocaru Cristian / 19.09.2021, 11:37

Unul dintre cele mai așteptate reality show-uri din România a debutat seara trecută pe micile ecrane. Cel de-al patrulea sezon al emisiunii Asia Express poate fi văzut online, putând să îți urmărești echipa preferată.

Vizionează Asia Express online

Premiera celui de-al patrulea sezon al Asia Express a avut loc în data de 18 septembrie, debutând în forță, fiind cel mai urmărit program. Potrivit datelor furnizate de către Kantar Media, în ceea ce privește publicul comercial din mediul urban cu vârstele cuprinse între 18 și 49 de ani, postul de televiziune Antena 1 a fost lider de piață, având o medie de 7,3 puncte de rating și o cotă de 27 de puncte procentuale.

Pe cel de-al doilea loc s-a aflat postul PRO TV cu 4,7 puncte de rating și o cotă de piață de 17,3%. Astfel, Asia Express a fost lider detașat având o medie de 7,4 puncte de rating, în timp ce PRO TV s-a clasat pe cel de-al doilea loc cu 5,3 puncte de rating. Același lucru s-a întâmplat și la nivelul întregii populații a țării, după ce audiența înregistrată arăta 6,7 puncte de rating, iar PRO TV 5,8 puncte de rating.

Astfel, 1,7 milioane de români priveau cu sufletul la gură prima etapă a competiției Asia Express care a avut loc în Turcia, pe Drumul Împăraților, minutul de aur fiind înregistrat la 20:50. Lider de audiență a fost și în Prime Time, pe toate categoriile de public. Așadar, în intervalul orar 19:00 – 23:00, la nivelul publicului comercial, Antena 1 a înregistrat o medie de 6,2 puncte de rating și 24 de puncte procentuale cotă de piață, în timp ce poziția secundă a fost ocupată de PRO TV cu 4,8 puncte de rating și 18,5% cotă de piață.

Cele 9 cupluri formate din Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Mihai și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug au putut fi văzute seara trecută pe Antena 1 în cadrul primului episod al mult-așteptatului show.

Aventura continuă

În data de 19 septembrie, aventura va continua în cadrul Antenei 1 începând cu ora 20:00. Cele 9 cupluri își vor continua traseul pe Drumul Împăraților, fiind una dintre aventurile vieții lor, acolo unde adrenalina, suspansul dar și nervii tociți la maximum vor putea fi văzute în cadrul celui de-al doilea episod.

Traseul dispune de foarte multe misiuni, iar distanța care trebuie parcursă pentru a ajunge la steagurile Asia Express este una destul de mare. În afara acestor reguli care sunt impuse încă de la bun-început, concurenții vor mai avea de-a face cu regulile care sunt impuse la nivelul fiecărui stat în actualul context pandemic.

”Mă pun în genunchi, pup și pământul! Fac orice doar să ne ia cineva!”, va mărturisi Lidia Buble potrivit comunicatului.

Aventura continuă în cursa contracronometru care, la un moment dat va fi întreruptă de apariția jandarmilor, moment care va deveni unul destul de tensionat și imprevizibil.

”Nu ne-a venit să credem! Eram șocați! Erau 20 de oameni care încercau să se înțeleagă din turcă în engleză, din engleză în turcă. Am fost cercetați, verificări după verificări”, va mărturisi Emi.

Poți urmări cum s-au descurcat vedetele pe Drumul Împăraților în cel de-al doilea episod pe Antena 1 începând cu ora 20:00 sau live streaming online pe site-ul https://antenaplay.ro/asia-express-sezonul-4.