Home » Life & Style » Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1. Video cu ediția din 20 octombrie

Vezi Live Stream Online Asia Express pe Antena 1. Video cu ediția din 20 octombrie

Cojocaru Cristian / 20.10.2021, 15:02

În data de 20 octombrie va fi difuzată noua ediție Asia Express care poate fi vizionată și online. Află ce se întâmplă în acest nou episod pe Drumul Împăraților și ce vedete reușesc să câștige pașaportul.

Vizionează Asia Express Live Stream Online

Drumul Împăraților continuă la Asia Express cu cea de-a cincea ediție. Astfel, un cuplu reușește să primească imunitate pentru că au reușit să demonstrze că una dintre cele mai dure reality-show-uri nu le-a stat în cale și au putut face față cu brio situațiilor dificile. Totodată, Emi și Cuza au reușit să obțină pașaportul de trecere către Georgia, împreună cu Mihai și Elwira Petre, fiind cele două echipe care, în acest moment beneficiază de imunitate.

Foarte mulți români urmăresc cu interes și cu sufletul la gură desfășurarea competiției, astfel că emisiunea a reușit să se impună ca lider de audiență, atât din punct de vedere al publicului comercial cât și din cel al publicului din mediul urban. Așadar, potrivit datelor furnizate de către Kantar Media, la nivelul publicului comercial din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18 – 49 de ani, Antena 1 a reușit să devină lider de piață cu o medie de 8 puncte de ratin și 23,7% din cota de piață.

Pe cel de-al doilea loc s-a aflat postul de televiziune Pro TV cu 7,4 puncte de rating și o cotă de piață de 21,9 puncte procentuale. În ceea ce privește orașele, cea de-a treia ediție a celui de-al cincilea stage Asia Express difuzat la Antena 1 a fost lider cu o medie de 6,9 puncte de rating și 16,6% cotă de piață, iar în tot acest timp, Pro TV s-a aflat din nou pe locul secund cu 6,7 puncte de rating și 16 procente din cota de piață.

Minutul de aur înregistrat în cadrul Asia Express – Drumul Împăraților a fost la ora 21:49, atunci când 1,5 milioane de spectatori urmăreau show-ul de excepție. În seara zilei de 20 octombrie, începând cu orele 20:30, în cadrul emisiunii va fi acordată o nouă imunitate, având în vedere faptul că pietre și bijuterii au fost adunate de către concurenți pe traseul Drumului Împăraților.

asia express online
Afla la ce misiuni demne de Cartea Recordurilor vor trebui sa participe echipele concurente

Trei echipe se vor întrece pentru a-și asigura un loc în următoarea țară

Află în data de 20 octombrie 2021 care va fi cea de-a treia echipă care își va asigura locul în competiție, urmărind emisiunea Asia Express pe postul de televiziune Antena 1, show pe care îl poți urmări și online, Live Stream pe antenaplay.ro. Ultima etapă din Turcia va aduce trei echipe în fața unei competiții strânse pentru a-și asigura locul în țara următoare aflată pe Drumul Împăraților.

După ce toate probele vor fi luat sfârșit, una dintre echipe va fi eliminată deoarece diamantul ascuns în cutia bine securizată va fi deunul roșu. La un moment dat, una dintre echipe va afirma că: ”Știm că nu are cum să fie o cursă ușoară. Este cea pentru ultima șansă și diamantul este roșu. Vom face tot ce ne stă în putință să nu ajungem pe ultimul loc. Vrem în Georgia”.

Două dintre echipele participante vor intra în mod automat în competiția ultimei șanse, dar clasamentul va fi cel care va stabili acest lucru. O cea de-a treia echipă se va alătura acestora în urma voturilor primite din partea colegilor, aceștia spunând: ”Sunt echipele la care țin eu cel mai mult. Îmi era foarte complicat, nu știam cum să facem, cum să alegem”.

Astfel, începând cu orele 20:30, cele trei echipe vor intra în cursa care îi așteaptă cu multe misiuni și au legătură cu recordurile stabilite de Turcia în Cartea Recordurilor. Află cum se va desfășura această competiție strânsă și cine va continua Drumul Împăraților.