Home » Life & Style » Zodii compatibile cu gemeni – ce ”jumătăți” li se potrivesc acestor nativi

Zodii compatibile cu gemeni – ce ”jumătăți” li se potrivesc acestor nativi

Bucur Ioana / 10.12.2020, 14:07
Zodii compatibile cu gemeni – ce ”jumătăți” li se potrivesc acestor nativi

Spune-mi ce zodie ești, ca să îți spun dacă ești compatibil cu unii dintre cei mai capricioși nativi ai zodiacului. Astrologii au dezvăluit top patru zodii compatibile cu Gemeni. Ce calități trebuie să îndeplinească jumătățile acestora.

Perechile scrise în stele. Top patru zodii compatibile cu Gemeni

Lista cu zodii compatibile cu Gemeni nu este deloc lungă. De ce? Ei bine, în afara calităților ce îi caracterizează pe acești nativi – sunt inteligenți, comunicativi, atenți la detalii, cu o capacitate incredibilă de adaptare – au și multe defecte. Le place să exagereze, trec rapid de la o stare la alta, sunt superficiali și nu sunt deloc consecvenți. Simțul dezvoltat al umorului îi ajută să își facă prieteni cu ușurință, însă acest lucru este și o consecință a dorinței lor constante de a avea ceva nou în viață. Gemenii sunt si duplictari și vor alege mereu să renunțe când întâlnesc obstacole prea mari.

Află care sunt cele patru zodii compatibile cu Gemeni:

1. Berbec

Primii din top patru sunt nativii Berbec. Împreună, aceste două zodii pot forma una dintre cele mai puternice perechi din zodiac. Sunt spontani, pasionali, energici, dornici de aventură și distracție. Atracția dintre Gemeni și Berbeci este magnetică, însă pot avea probleme mari la capitolul gelozie. Sunt două semne guvernate de posesivitate, ceea ce poate distruge până și cele mai sudate cupluri.

2. Leu

Leii și Gemenii se completează ca două piese de puzzle. Între ei va exista mereu respect și se vor susține reciproc, indiferent de situațiile dificile prin care ar putea trece. Nativii Leu se vor dărui trup și suflet relației, fiind capabili să ofere tot ce au partenerului, cu o singură condiție: să simtă reciprocitate din partea capricioșilor Gemeni.

Zodii compatibile cu gemeni
Gemenii sunt si duplictari și vor alege mereu să renunțe când întâlnesc obstacole prea mari.

3. Zodii compatibile cu Gemeni – Balanță

Balanțele se regăsesc și ele în acest top. Acești nativi sunt dovada clară a existenței dragostei la prima vedere. Însă șansele ca relația să fie una de durată sunt destul de mici. Orbiți de pasiune și atracție puternică, cu timpul, cuplul se poate destrăma, dacă nu există comunicare între parteneri. Nu lăsați pasiunea din primele zile să se transforme în conflicte fără rezolvare.

4. Vărsător

Ultima dintre cele patru zodii compatibile cu Gemeni este Vărsător. Potrivirea dintre acești nativi se naște din dorința lor de aventură, originalitate, inventivitate. Sunt cei care vor profita din plin de toate oportunitățile ce le ies în cale, însă momentele dificile i-ar putea despărți. Țineți minte, viața în doi se bazează, de fapt, pe capacitatea de a fi alături de persoana dragă când are nevoie de un sprijin.

Zodii care nu sunt compatibile cu Gemeni. Perechile între care nu va putea fi nimic mai mult decât o aventură

Dacă am aflat cum arată lista cu zodii compatibile cu Gemeni, a venit momentul să aflăm și care sunt cele alături de care nu vor putea avea niciodată o relație de durată. Top 3 zodii incompatibile cu Gemeni:

1. Fecioară

Nepotrivire este cuvântul cheie în acest caz. Dezordonații și superficialii Gemeni sunt coșmarul devenit realitate al oricărui nativ Fecioară.

Zodii compatibile cu gemeni
Țineți minte, viața în doi se bazează, de fapt, pe capacitatea de a fi alături de persoana dragă când au nevoie de un sprijin

2. Scorpion

Lupta orgoliilor uriașe! Orice relație între Gemeni și Scorpion este condamnată eșecului. Scorpionul este gelos, în timp ce nativul Gemeni adoră să flirteze și să cunoască mereu oameni noi.

3. Săgetător

Sunt două zodii curioase și iscoditoare. Există riscul ca relația să se consume rapid și să nu mai fie nimic de spus sau de făcut împreună. Cuplu Gemeni – Săgetător va fi des pus la încercare, depinde de ei să depășească obstacolele care le apar în cale.