Home » Life & Style » Zodii de pământ. Pe ce pun de fapt accent și ce relație au cu ceilalți nativi ai zodiacului. Principalele caracteristici

Zodii de pământ. Pe ce pun de fapt accent și ce relație au cu ceilalți nativi ai zodiacului. Principalele caracteristici

Nistor Alexandru / 26.11.2021, 10:39
Zodii de pământ. Pe ce pun de fapt accent și ce relație au cu ceilalți nativi ai zodiacului. Principalele caracteristici

Fiecare zodie aparține unui element: foc, pământ, aer și apă. Află ce zodii de pământ se află în zodiac și care sunt principalele caracteristici ale acestora.

Elementele vieții: zodii de pământ

Cele 4 elemente esențiale vieții sunt: apă, aer, pământ și foc, iar toate cele 12 zodii sunt influențate de către acestea. Ele sunt direct legate de temperamentul zodiilor și dezvăluie lucruri despre personalitatea fiecărui nativ în parte. Iată care sunt caracteristicile fiecărui element în parte.

Aer – zodiile sub acest element reprezintă nivelul intelectual, mental, conceptele și visele. Aceste zodii sunt cele aflate cu picioarele pe pământ, iar acestea sunt: Gemeni, Balanță și Vărsător.

Apă – aceste zodii prezintă nivel emoțional, dorințele, sentimentele și dragostea, fiind zodii emotive. Zodiile de apă sunt: Rac, Scorpion și Pești.

Pământ – zodiile acestui element se ghidează după nivelul concret, aspectele materiale de zi cu zi, acestea fiind persoane mai pragmatice. Din această categorie fac parte Taurul, Fecioara și Capricornul.

Foc – energia, acțiunea, lupta și câștigul sunt factorii care îi caracterizează pe acești nativi. Din aceasă categorie fac parte Berbec, Leu și Săgetător.

În ceea ce privește Pământul, acesta reprezintă o bază solidă, fertilitate, cămin și familie. Totodatăm acesta poate însemna constanță. rezistență, putere și creație. Însă, acesta pote fi și arid, sterp, în cazul în care nu este îngrijit și udat. Astfel, dacă nativii zodiilor de Pământ nu știu să profite de calitățile pe care le au, vor avea de pierdut.

În cazul zodiilor de Pământ, nativii pun valoare pe o dragoste produndă, sinceră, sentimentele solide și stabile. Sunt mereu în căutare și la rândul lor oferă dragoste reală. Un partener sub unul dintre semnele zodiacale de Pământ va fi un partener stabil și fidel dacă îi vei arăta cât de mult îl prețuiești. Cei care nu vor primi ceea ce au nevoie, se vor reorienta către muncă și carieră.

Din punctul de vedere al carierei, aceștia sunt oameni pe care îi atrag științele exacte și practice. Aceștia pot fi meșteșugari, strungari, electricieni, tehnicieni, ingineri, medici, avocați, notari, judecători. Întotdeauna în viața lor, cariera va fi pe primul loc, pe același cu familia. Nativii zodiilor de Pământ care nu reușesc să obțină venituri prea mari, nu se gândesc la căsătorie și copii decât mult mai târziu în viață.

În ceea ce privește sănătatea, Taurul, Fecioara și Capricornul au parte de o rezistență și duritate aparte. Acești nativi au grijă să rămână sănătoși până la bătrânețe chiar dacă, uneori se confruntă cu anumite boli. Imunitatea acestor zodii este una de invidiat, însă nativii trebuie să aibă grijă de sănătatea lor de-a lungul timpului.

zodii de pământ
Zodiile de Pamant se inteleg cel mai bine cu zodiile de Apa

Calități și defecte ale zodiilor de Pământ

Ca și celelalte zodii, acestea nu sunt ferite de defecte, dar primesc și calități considerabile datorită elementului. Astfel dintre calitățile zodiei Taur enumerăm simțul practic, hotărârea, responsabilitatea și hărnicia, în timp ce defectele au legătură cu lăcomia, indulgența, lipsa de creativitate și încăpățânarea.

În cazul zodiei Fecioară, principalele calități sunt seriozitatea, meticulozitatea, prudența și organizarea, iar la polul opus putem enumera defecte precum severitatea, perfecționismul, spiritul conservator și avariția. Principalele calități ale Capricornului sunt disciplina, hărnicia, înțelepciunea și răbdarea, în timp ce defectele sunt reprezentate de lăcomie, egoism, pesimism și indiferență.

Atunci când vine vorba de relații, zodiile de Pământ se înțeleg foarte bine între ele datorită temperamentului și scopurilor comune. Totodată, nativii din zodiile de Pământ se înțeleg foarte bine cu cei ai zodiilor de Apă. Pe de altă parte, zodiile de Pământ nu vor avea relații atât de strânse cu zodiile de Foc sau cu cele de Aer.

Dintre cele mai bune relații pot fi amintite cele Pământ-Pământ, iar aici amitnim Taur-Taur, Taur-Fecioară, Capricorn-Fecioară. În cazul relațiilor Pământ-Apă, cele mai bune relații sunt formate de Taur-Pești, Fecioară-Rac, Capricorn-Rac.