Home » Politică » Ce spune Traian Băsescu despre Sevil Shhaideh, posibil premier al României

Ce spune Traian Băsescu despre Sevil Shhaideh, posibil premier al României

Sebastian Rotaru / 21.12.2016, 13:31
Ce spune Traian Băsescu despre Sevil Shhaideh, posibil premier al României

Lideurl PMP, Traian Băsescu, a anunțat, după numirea posibilului premier al României, că PMP va analiza dacă va merge cu o altă propunere la consultări.

Traian Băsescu a spus despre Sevil Shhaideh, posibil premier al României, că aceasta a fost ministru al Devoltării Regionale după ce liderul PSD şi-a dat demisia din respectiva funcţie, iar PMP analizează daca va face sau nu altă propunere de prim-ministru, anunță news.ro.

”La noi nu are importanţă cine a fost desemnat, noi suntem în opoziţie. Deci, oricum nu votăm instalarea Guvernului. Da, ne priveşte pe toţi, eu n-o cunosc pe doamna prea bine, doar am auzit câte ceva, deci nu vă pot spune mare lucru. Am auzit că a fost ministru la Dezvoltare Regională după Dragnea. Atât ştiu despre dânsa”, a declarat Traian Băsescu.

Întrebat dacă relaţia apropiată a lui Sevil Shhaideh cu Liviu Dragnea este un semnal că liderul PSD va încerca preluarea şefiei Guvernului la un moment dat, Băsescu a spus că e prea complicat să spună acum asta.

”E prea complicat să vă răspund acum. Oricum, concluzia mea: nu o cunosc pe doamna, dacă o întâlnesc nu ştiu cine-i”, a mai spus liderul PMP.

Traian Băsescu a precizat că ”analizează în seara asta” dacă PMP va merge cu o propunere proprie de prim-ministru la consultările de joi cu președintele Klaus Iohannis.

După anunțarea numelui posibilului premier al României, Dragnea a spus că responsabilitatea politică este la el.

”Responsabilitatea politică este în primul rând la mine şi nu am de gând să o las”, a subliniat Dragnea, care anterior spusese că el nu îşi poate asuma ”deocamdată” funcţia de premier, din cauza unei ”condamnări nedrepte” şi a unei ”legi neconstituţionale”, a afirmat acesta.