Home » Politică » Familia lui Ludovic Orban. Câți copii are și de ce se ferește fostul premier al României să vorbească despre soția sa

Familia lui Ludovic Orban. Câți copii are și de ce se ferește fostul premier al României să vorbească despre soția sa

Manolică Anca / 24.03.2021, 11:02

Familia lui Ludovic Orban. Atunci când a venit vorba de familie, fostul premier al României a fost mereu rezervat, încercând să separe pe cât de mult posibil viața publică de cea de personală. Iată câți copii are și de ce se ferește să vorbească despre soția lui.

Familia lui Ludovic Orban

De-a lungul timpului, fostul premier Ludovic Orban a vorbit de foarte puține ori despre familia lui. Însă, a avut câteva interviuri în care s-a deschis și a vorbit despre cele mai importante două persoane din viața sa. Ei bine, Ludovic Orban este căsătorit cu Mihaela Orban și împreună au un băiat de 22 de ani, pe nume Tudor Andrei.

Invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D, Ludovic Orban a povestit cu mândrie despre faptul că băiatul lui are o afinitate pentru științele exacte, în prezent fiind student Facultatea de Matematică din cadrul Universității București. Premierul a ținut să îl crească într-un spirit foarte liber, tocmai pentru a-i permite să se dezvolte experimentând. Cu toate acestea, a avut un punct de vedere important de spus atunci când a venit vorba de a studia în străinătate.

„Am încercat să-i lăsăm o libertate cât mai mare. Și sunt fericit că a înțeles această libertate și este un copil cu mult discernământ, un om care-și vede de treaba lui, care învață. Am avut un moment de cumpănă, când eu am fost pe o poziție, iar băiatul și soția pe alta, privitor la facultate. Tudor și soția mea își doreau ca el să se ducă la facultate în altă țară, în Olanda, în Marea Britanie. Și aici eu am avut o poziție total diferită. A fost un moment în care eu am încercat să susțin extrem de apăsat și cu argumente opțiunea ca trei ani măcar să se ducă la o facultate în România. Până la urmă, decizia a fost să facă facultatea în România, iar acum este student, învață bine, îi place ceea ce face, dacă va vrea să facă un master la o altă facultate din Europa, poate să meargă.”, a spus Ludovic Orban.

Cum arată soția lui Ludovic Orban

Într-un interviu mai vechi, Ludovic Orban a povestit despre momentul întâlnirii cu cea care avea să-i devină mai târziu soție. Cei doi s-au întâlnit la o petrecere în anul 1992 și a fost dragoste la prima vedere. Despre Mihaela Orban se știe că este de profesie psiholog și psihoterapeut, și că în trecut a fost directoarea unei grădinițe private.

Mihaela, soția lui Ludovic Orban
Mihaela, soția lui Ludovic Orban

Nici în perioada în care acesta a fost premierul României, cei doi nu au apărut prea mult în public împreună. Soția lui preferă să fie o persoană foarte discretă și să îl sprijine din umbră. Printre cele 40 de întrebări ale lui Denise Rifai, a fost și una despre soția sa. Aceasta l-a întrebat cât de des îi spune că o iubește, moment în care Ludovic Orban a răspuns simplu, dar cuprinzător: „Un lucru evident nu trebuie repetat de foarte multe ori.”

„Suntem de o lungă perioadă împreună. Până să luăm decizia de a ne căsători, am stat împreună mai bine de 6 ani. Nu vorbesc despre soție pentru că nu și-a dorit niciodată publicitate. A preferat să nu fie în atenția opiniei publice, este o persoană foarte discretă. Este o persoană care mă sprijină în carieră, și de multe ori când am avut nevoie de acest sprijin, a venit necondiționat și imediat, chiar dacă viața politică, a dus la multe sacrificii pentru soție. Atât pot să spun despre ea!”, a afirmat Ludovic Orban.