Home » Politică » Nicușor Dan cere sprijin financiar de la simpatizanții USR

Nicușor Dan cere sprijin financiar de la simpatizanții USR

George Stanciu / 06.10.2016, 16:17
Nicușor Dan cere sprijin financiar de la simpatizanții USR

Nicușor Dan, președintele Uniunii Salvaţi România, a scris pe Facebook că USR are nevoie de suma de 100.000 de lei pentru a putea instala mai multe corturi destinate strângerii semnăturilor în vederea participării la alegerile parlamentare. Acesta le cere simpatizanților partidului să doneze câte 50 de lei.

”Avem nevoie de 100.000 de lei pentru a ajuta campania de strângere de semnături. Avem nevoie de aceşti bani pentru a instala mai multe corturi în toată ţara. Corturile nu sunt numai puncte de colectare şi strângere a semnăturilor, dar sunt şi cele mai importante moduri de a ne face cunoscuţi în localităţi unde prezenţa noastră este încă slabă. Haideţi să umplem împreună ţara de corturi USR”, susține Nicușor Dan.

El îi invită pe simpatizanții Uniunii Salvați România să doneze suma de 50 de lei pentru ca USR să poată lua parte la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Liderul USR, Nicușor Dan a afirmat, duminică, în cadrul unei conferințe de presă, că partidul strânge aproximativ 5000 de semnături zi, arătând însă că este nevoie 10.000 de semnături pe zi pentru a atinge ținta de 200.000 de semnături necesare participării la parlamentare, până în ultima zi, 27 octombrie, conform news.ro.

Președintele USR, Nicușor Dan a mai transmis, la începutul săptămânii trecute, pe Facebook, un apel simpatizanților partidului, în care le cere să se ia parte la campania de strângere de semnături pentru înscrierea partidului pe listele alegerilor parlamentare.

Până în prezent, au fost strânse aproximativ 78.000 de semnături pentru USR, iar situația este extrem de disproporționată în țară. Deși în unele județe, precum în Sibiu, s-au strâns chiar mai multe semnături decât este necesar, în alte județe, precum Ialomița, Vaslui și Covasna, se înregistrează 0 semnături.

Sursă imagine: