Home » Sănătate » Dieta Irina Reisler – cum a reușit fosta prezentatoare să scadă de la 100 la 50 kg

Dieta Irina Reisler – cum a reușit fosta prezentatoare să scadă de la 100 la 50 kg

Pană Emanuela / 17.01.2021, 15:22

Uneori, pentru a avea rezultate extraordinare ai nevoie doar de multă ambiție și o dietă promițătoare. Irina Reisler crea vâlvă în lumea mondenă în urmă cu 16 ani, reușind să slăbească, după ce a devenit mămică, 50 de kilograme într-un singur an. Kilograme pe care nu le-a mai pus vreodată la loc! Cum a reușit? Găsești răspunsul în paragrafele următoare.

Dieta Irina Reisler

Nici oamenii de televiziune nu sunt scutiți de problema kilogramelor în plus, fapt pe care îl poate confirma și Irina Reisler, jurnalist și promotor al unei vieți sănătoase. Timp de 15 ani, aceasta a apărut pe micul ecran cu anchete și reportaje din domeniul medical. Nu cu mult timp în urmă, ea și-a lansat cu succes și prima sa carte, intitulată „De la 100 la 50 de kilograme: Vreau, pot, fac, pentru că merit!“.

Cartea conține o colecție de povești emoționante, dezvăluiri, sfaturi din experiența proprie, precum și poze personale, dar, mai presus de toate, conține „rețeta“ prin care aceasta și-a atins obiectivul de pierdere în greutate.

Am scris această carte cu vârful inimii mele. Și vei citi povești pe care le-am scos din miezul inimii mele. Am așternut pe hârtie emoții intime, bătăi ale inimii mele. Așa că te voi ruga să citești cartea cu inima ta, în așa fel încât inimile noastre să se întâlnească, într-o scânteiere de magie. Acea magie pe care obișnuim să o numim «Iubire»“, spunea Reisler.

Așadar, în acest material vom vorbi despre dieta disociată cu ajutorul căreia jurnalista a reușit să slăbească nu mai puțin de 50 de kilograme pe parcursul unui an. Această cură presupune alternarea alimentelor care conțin proteine animale cu legume și fructe. Mai exact, trei zile sunt destinate strict consumului de carne, ouă și lactate slabe, în vreme ce următoarele trei sunt pentru fructe și legume.

De asemenea, pe tot parcursul dietei trebuie evitate sursele concentrate de carbohidraţi precum zahărul, cerealele şi leguminoasele, dar și alimentele care conțin multe grăsimi animale (carnea foarte grasă), precum și alcoolul.

Citește și: Dieta lui Carmen Brumă – vedeta care și-a construit cu ambiție o super-transformare

Cum a reușit fosta prezentatoare să slăbească 50 de kilograme

Despre acest regim, Irina Reisler spune că este permisiv și prietenos, lipsit de restricții, însă cu câteva reguli. Rezultatele vor fi cu atât mai bune, cu cât vei reuși să aplici, pe lângă regulile dietei, regulile unei alimentații corecte.

Cum a reușit fosta moderatoare să ajungă de la 100 de kilograme la numai 50
Cum a reușit fosta moderatoare să ajungă de la 100 de kilograme la numai 50

Prima și de departe cea mai importantă regulă a dietei, care trebuie respectată cu sfințenie, este următoarea: este interzis să combini produsele vegetale cu produsele de origine animală!

Așadar, trei zile trebuie să consumi exclusiv produse vegetale (fructe, legume, zarzavaturi), preparate și combinate după propriul gust, iar în următoarele trei zile doar poteine animale (carne, ouă, brânzeturi), preparate și combinate, la fel, după cum se dorește.

Iată o scurtă listă a alimentelor/băuturilor interzise pe toată durata dietei:

  • băuturi carbogazoase;
  • băuturi alcoolice;
  • pâine și făinoase;
  • zahăr;
  • dulciuri;
  • alimente cu conținut caloric mare. 

În ceea ce privește durata regimului, acesta nu are o limită de timp, putând fi urmat până la obținerea rezultatelor mult așteptate. Totuși, nu abuza de el! Organismul uman are nevoie de o alimentație combinată și echilibrată. Să nu uităm că dietele reprezintă o modalitate de a scăpa de kilogramele nedorite, nu un stil de viață.