Home » Sănătate » Femeia care la 72 de ani arată și se îmbracă ca o adolescentă. Cum a reușit să sfideze trecerea timpului

Femeia care la 72 de ani arată și se îmbracă ca o adolescentă. Cum a reușit să sfideze trecerea timpului

Manolică Anca / 02.07.2021, 11:10

Se pare că unii oameni au descoperit secretul tinereții veșnice. Acesta este și cazul Normei Williams, femeia care la 72 de ani arată și se îmbracă ca o adolescentă, și care pare să știe cum să oprească timpul în loc. Ea are un mesaj important pe care dorește să-l răspândească: corpul se poate îmbunătăți odată cu înaintarea în vârstă dacă îl îngrijești corect.

Femeia care la 72 de ani arată și se îmbracă ca o adolescentă

Norma Williamsâ, femeia care la 72 de ani arată și se îmbracă ca o adolescentă, spune că nu s-a simțit niciodată mai bine decât acum în pielea ei și vrea ca toată lumea să îi urmeze sfatul: forma fizică poate fi îmbunătățită indiferent de vârstă, dacă ai grijă de corpul tău.

Cu toții știm că nu există un praf magic pentru a arăta bine odată cu înaintarea în vârstă. Și în spatele unei forme fizice de invidiat se află multă muncă și perseverență. Puțini sunt cei cu care „mama natură” a fost foarte darnică și se pot cu lăuda cu o siluetă impecabilă fără să facă absolut nimic.

Nora Williams face sport și la 72 de ani
Nora Williams face sport și la 72 de ani

Deși a fost model în tinerețe, Norma a recunoscut că aceasta este forma ei cea mai bună, din toate timpurile. Ea a mărturisti că avut obiceiuri alimentare nesănătoase încă din copilărie, motiv pentru care s-a confruntat multă vreme  cu kilogramele în plus. Mai mult, în anii ’70, ea a dus o luptă grea cu dependența de droguri și consumul de alcool.

Cum a reușit să sfideze trecerea timpului

Însă, la 28 de ani a decis că este timpul pentru o schimbare majoră în stilul său de viață. Din moment ce majoritatea oamenilor nu pot schimba obiceiurile de zi cu zi peste noapte, procesul de tranziție către un stil de viață sănătos a fost pentru Norma a fost o călătorie presărată cu multe provocări.

Odată cu adoptarea unui stil de viață sănătos, ea a început să facă și sport. Astfel că, a observat că întreaga sa viață începe să se schimbe și că aspectul său fizic se îmbunătățește pe zi ce trece. Ea spune că antrenamentul fizic realizat cu regularitate a ajutat-o să arate astfel la 72 de ani. Se antrenează de patru ori pe săptămână, alternând mersul la sala de fitness cu antrenamentele de mers rapid.

Nora Williams are o formă de invidiat la 72 de ani
Nora Williams are o formă de invidiat la 72 de ani

Pentru cei care caută să își îmbunătățească forma fizică, Norma Williams recomandă ca totul să înceapă cu pași mărunți. Este nevoie de ani buni pentru a renunța la definitiv la obiceiurile nocive și a le înlocui cu unele benefice pentru sănătate.

De asemenea, Nora este de părere că trebuie să ne tratăm corpul cu respect și să nu abuzăm de el. Atâta timp cât lucrăm să ne îmbunătățim, corpul sigur ne va recompensa pe măsură: o formă fizică de invidiat și o stare de sănătate cât mai bună. Totodată, nu trebuie să uităm să ne iubim corpul! Indiferent de ce piele avem, de ridurile care apar inevitabil, de eventualele vergeturi sau imperfecțiuni este important să învățăm să ne iubim mai mult!