Home » Sport » Cum a ajuns Ianis Hagi într-o reclamă alături de Messi

Cum a ajuns Ianis Hagi într-o reclamă alături de Messi

Alexandru Cazacu / 03.03.2021, 16:45
Cum a ajuns Ianis Hagi într-o reclamă alături de Messi

Este o foarte bună perioadă pentru fiul lui Gică Hagi, care este pe cale să devină campion în Scoția. În cadrul unui clip care a devenit viral, Ianis Hagi apare alături de Messi. Cum s-a întâmplat acest lucru, puteți să aflați mai departe.

Cum a ajuns Ianis Hagi într-o reclamă alături de Lionel Messi

Cum vă spuneam, acestă perioadă este excelentă pentru Ianis Hagi. Fotbalistul român strălucește atât din punctul de vedere al carierei sale, cât și din cel al imaginii pe care și-a creat-o în România și nu numai. Fiul marelui fotbalist Gică Hagi și-a recâștigat rolul de titular la Glasgow Rangers.

Așadar, tânărul Ianis Hagi a apărut într-un spot publicitar alături de Lionel Messi, pentru o reclamă a celebrei companii de băuturi răcoritoare Pepsi, pentru piața din România. Clipul în care apar cei doi fotbaliști a devenit imediat viral.

Cu toate acestea, Ianis Hagi nu este este singurul care a reușit să apară într-o reclamă alături de un star din lumea fotbalului mondial. Pe vremea când David Beckham era imaginea companiei Pepsi, atât Adi Mutu, Ciprian Marica, cât și Bogdan Lobonț au apărut alături de jucătorul englez.

Cum a ajuns Ianis Hagi într-o reclamă alături de Messi
Cum a ajuns Ianis Hagi într-o reclamă alături de Messi

Pleacă sa nu Ianis Hagi de la Rangers?

După cum am menționat și mai sus, Ianis Hagi trece printr-o perioadă foarte bună din punct de vedere profesional. Fotbalistul este din nou titular în Scoția, iar prestațiile sale deosebite din ultima perioadă i-ar putea aduce un transfer în vară. Potrivit presei scoțiene, datorită crizei generată de pandemia de COVID-19, care i-a afectat pe cei de la Glasgow Rangers, unul dintre jucătorii echipei ar putea fi vândut pe bani mulți în această vară.

”Numele lui Ianis Hagi este uriaș, iar jucătorul a fost foarte implicat în acest sezon în parcursul lui Rangers. Per total a fost foarte impresionant, iar echipe mari îl urmăresc. Considerăm că Rangers va accepta o ofertă mare în schimbul său, iar cu siguranță Real Madrid și Lazio și l-ar permite. Valoarea sa? În jur de 25 de milioane de lire sterline (n.r. – aproximativ 29 de milioane de euro). Probabilitatea unei astfel de vânzări? 6/10”, scriu cei de la Ibrox Noise.

De asemenea, scoțienii au făcut și o listă cu jucătorii care ar putea fi transferați în acest context. Pe lista menționată se află și numele unor fotbaliști precum: Ryan Kent, James Tavernier, Connor Goldson, Borna Barisic, Glen Kamara sau Alfredo Morelos.

Ianis Hagi, crema echipei scoțiene

Potrivit celor de la presei, Ianis Hagi este ”crema echipei scoțiene”, chiar dacă Alfredo Morales poate părea mai bun. Potrivit jurnaliștilor de la footballfancast.com, nici un alt jucător din scoția nu are mai multe pase decât fotbalistul român.

”Alfredo Morales poate părea cel mai bun atacant în Europa League, dar de fapt Ianis Hagi este crema echipei scoțiene. Din momentul în care Ianis a semnat definitiv cu Rangers, niciun alt jucător din Premiership-ul scoțian nu are mai multe pase de gol decât fotbalistul de 22 de ani, în afara coechipierului James Tavernier, fiecare cu câte 8. Hagi are și o medie impresionantă de două șuturi la poartă pe meci, în condițiile în care rar a stat pe teren tot jocul”, scriu jurnaliștii de la footballfancast.com.