Home » Sport » Florinel Coman, salariu de 2 milioane, după EURO 2024! Cu ce echipă a semnat și câți bani primește Gigi Becali: „S-a încheiat”

Florinel Coman, salariu de 2 milioane, după EURO 2024! Cu ce echipă a semnat și câți bani primește Gigi Becali: „S-a încheiat”

Redactia Știri / 04.07.2024, 13:02

Înainte de EURO 2024, despre Florinel Coman au apărut informații în presa sportivă potrivit cărora ar fi dorit de o echipă din fotbalul arab.

La acea vreme, Gigi Becali afirma că este posibil ca fotbalistul să rămână la FCSB și pentru preliminariile Champions League, după care nu s-a mai știut nimic despre transfer.

Acum, după ce România a fost eliminată de Olanda de la Campionatul European de Fotbal din Germania, Gigi Becali a spus că echipa interesată de Florinel Coman este Al-Gharafa, din Doha (Qatar) și că jucătorul va pleca până la urmă la arabi.

Florinel Coman pleacă la arabi

Potrivit unei intervenții pe care a avut-o la Digi Sport, Gigi Becali a dezvăluit că fotbalistul de la FCSB va avea un salariu de 2 milioane de dolari.

„Eu nu puteam să spun până acum ce nu ştiam sigur. Eu spuneam public ce ştiam. Nici eu nu eram sigur. Spuneam că oamenii vor să plătească clauza. Acum e sigur. Au zis că nu vor să plătească clauza, vor să facă contract de transfer, nu cu clauză. Ca dovadă că îl vor, am mai negociat şi am luat încă 250.000. Deci, suma de transfer este de 5.250.000, act de transfer între noi şi ei. Am semnat actul de transfer.

Florinel Coman a zis că se duce. N-a putut să discute cu ei, că le-a cerut Edi Iordănescu să se concentreze. Am vorbit cu Florinel Coman şi a zis că între 15 şi 20 iulie se duce să facă vizita medicală şi să semneze contractul. Totul este înţeles. Mai rămâne să facă vizita medicală. S-a încheiat”, a spus patronul de la FCSB.