Home » Sport » Ianis Hagi, despre gestul făcut pe teren la meciul România-Macedonia de Nord. Ce a încercat el să transmită

Ianis Hagi, despre gestul făcut pe teren la meciul România-Macedonia de Nord. Ce a încercat el să transmită

Alexandru Cazacu / 26.03.2021, 13:08
Ianis Hagi, despre gestul făcut pe teren la meciul România-Macedonia de Nord. Ce a încercat el să transmită

Ianis Hagi a vorbit despre gestul pe care l-a făcut pe teren la meciul România-Macedonia de Nord, la care a marcat golul victoriei. Ce a vrut să transmită tânărul fotbalist român, veți putea afla în continuarea articolului.

Ianis Hagi, despre gestul făcut pe teren la meciul România-Macedonia de Nord

După reușita din meciul România-Macedonia de Nord, Ianis Hagi și-a dus mâna la gură. Joi seară, marcatorul golului care a adus victoria României, și-a explicat gestul de după gol și a afirmat că și-ar dori ca echipa națională a României să gestioneze mai bine finalurile meciurilor. Se pare că tânărul Hagi a vrut să arate că nu există conflicte între el și Mirel Rădoi.

“Prin gestul de după gol am vrut să arăt că nu există niciun fel de conflict între mine și Mirel Rădoi așa cum s-a vorbit la moment dat. A fost o surpriză pentru toți că a venit (n.r. – selecţionerul) alături de echipă. Cred că a fost un impuls înainte de meci să avem antrenorul pe margine, ne bucură că am și reușit să câștigăm meciul“, a spus Ianis Hagi la ProTV.

După partida România – Macedonia de Nord (3 – 2), Ianis Hagi a repostat pe Twitter un mesaj publicat pe contul UEFA în limba germană: “Câștigătorul meciului România – Macedonia de Nord: Ianis Hagi“.

Ce spune Ianis Hagi despre gestul care l-a făcut
Ce spune Ianis Hagi despre gestul care l-a făcut la meciul cu Macedonia de Nord

Ianis Hagi: ”Ar trebui să gestionăm mai bine finalurile”

Tânărul fotbalist a vorbit și despre finalul partidei. Ianis Hagi a declarat că în ultimele minute nu s-a acordat destulă atenție și că ar dori ca echipa națională să gestioneze mai bine finalurile de joc, făcând referire la cele două goluri încasate în doar 2 minute.

„În ultimele 15 minute nu am fost atenți ca și echipă. E greu când e spațiu așa mare pe 16 metri, e normal să luăm goluri. Dar asta este o greșeală din partea echipei, ar trebui să gestionăm mai bine finalurile de meci.

Dar eu sunt fericit că am reușit să marchez golul victoriei şi că am început cu dreptul campania. E primul gol, dar este și primul meci de calificare, obiectivul nostru este să ne calificăm, nu ține de goluri. Nu am adus eu calificarea, mai sunt nouă meciuri. E normal să fii conștient ce ai de făcut pe teren, dar este primul meci, mai sunt încă nouă. Este o calificare în care credem foarte mult”, a declarat fiul lui Gică Hagi la ProTV.

Surpriza lui Mirel Rădoi pentru jucători

Se pare că, atât Ianis Hagi, cât și coechipierii săi de la echipa națională, au fost plăcut surprinși când au aflat că Mirel Rădoi a venit la stadion și a intrat în vestiar, înainte de începerea partidei cu Macedonia de Nord.

”A fost o surpriză când a venit la stadion, nu ne așteptăm, dar a fost un impuls. Chiar înainte de meci, să avem antrenorul cu noi a contat. Rolul meu pe teren este să fac diferența, îmi place mereu să fiu acolo când echipa are nevoie de mine!”, a mai spus Ianis Hagi.