Home » Sport » Jucătorul pe care Gigi Becali îl dă afară după Supercupă: „O să plece! N-are cum să joace în fața lui Musi și Tavi”

Jucătorul pe care Gigi Becali îl dă afară după Supercupă: „O să plece! N-are cum să joace în fața lui Musi și Tavi”

Redactia Știri / 05.07.2024, 14:20

Noul sezon a început cum nu se putea mai bine pentru FCSB: victorie la scor de neprezentare, 3-0, în Supercupa României, împotriva celor de la Corvinul Hunedoara.

Acest meci a fost ca o încălzire înainte ca echipa patronată de Gigi Becali să debuteze în cupele europene, împotriva celor de la Virtus, partidă care va avea loc pe 09 iulie 2024.

Încântat de jocul fotbaliștilor de la FCSB, Gigi Becali i-a analizat pe fiecare în parte după meci și a dezvăluit cine trebuie să fie titular, dar a oferit și numele unui jucător care va părăsi echipa campionată.

Dacă despre Baba Alhassan a afirmat că va face parte din primul 11, la polul opus se află Eduard Rădăslăvescu, fotbalist care la finalul lunii iulie împlinește 20 de ani. Despre acesta din urmă, Gigi Becali a afirmat că va pleca sub formă de împrumut de la FCSB.

Radaslavescu pleacă de la FCSB

„Nu sunt fericit de Supercupă, sunt bucuros că am făcut o echipă cum mă așteptam! E chiar mai mult decât mă așteptam. Am văzut un Baba, un Nana, un Malcom peste ce erau ei înainte. Baba îi ia locul lui Lixandru. Radaslavescu o să plece împrumut, nu are cum să joace în fața lui Musi și Tavi Popescu. Musi a fost o încântare.

Când l-am luat pe Baba știam că e bun, dar nici chiar așa. Nana e alt jucător decât era anul trecut, s-a adaptat. Malcom nu mai pierde mingile. Eu înclin să-l bag pe Baba titular.

Ștefănescu e un fotbalist care are deprinderi cum nu văd la marii fotbaliști. Ei trag la poartă, dar foarte puțini bagă mingea în poarta. Una e să tragi la nimereală, alta e să fixezi un metru pătrat și să dai acolo. Altul trăgea la poartă, putea da peste, în adversar. El a dat plasat. La ratări, e bine că a apărut acolo, eu le consider goluri”, a spus Gigi Becali după Supercupa României.