Home » Știri » Emisiuni care se văd la Antena 1 în toamna anului 2021. Surpriza de pe listă

Emisiuni care se văd la Antena 1 în toamna anului 2021. Surpriza de pe listă

Alexandru Cazacu / 03.09.2021, 13:12

Noua grilă de toamnă a postului de televiziune Antena 1 ne aduce noi surprize. Printre acestea se află și al doilea sezon dintr-un îndrăgit serial românesc. Haideți să vedem ce emisiuni apar la Antena 1 în toamna acestui an și care sunt noile proiecte a postului TV.

Emisiuni care apar la Antena 1 în toamna anului 2021

După cum spuneam, în această perioadă Antena 1 vine cu surprize noi și emisiuni deosebite, printre care și sezonul 2 din serialul românesc Adela, produs de Ruxandra Ion. Acesta va avea premiera în această seară, de la 20:30. Acestea fiind spuse, hai să vedem ce emisiuni mai apar în toamnă la Antena 1.

”Mireasa” revine cu al patrulea sezon începând din 28 august

Tot în această toamnă, revine la Antena 1 cu un nou sezon reality show-ul matrimonial care a reușit să cucerească telespectatorii. Mai exact, începând de sâmbătă 28 august, de la ora 13:45, gazda emisiunii, Simona Gherghe va întâmpina o nouă serie de concurenți dornici să lupte cu toate forțele pentru a-și găsi sufletul pereche și pentru a câștiga marele premiu de 40.000 de euro.

Din 29 august – ”Hello Chef” revine cu un nou sezon

Cel mai nou proiect de cooking, ”Hello Chef” revine la Antena 1 cu un nou sezon, începând de duminică, 29 august, de la ora 14:00. Ei bine, de această dată, în fiecare săptămână, alături de gazda emisiunii, chef Roxana Blenche, va fi tehnicianul nutriționist Iuliana Dabija și o vedetă. Aceștia îi vor întâmpina pe telespectatori cu rețete deosebite și cu ponturi pentru impresionat oaspeții la masă.

Din 29 august, Antena 1 lansează ”MediCOOL”

Noul proiect Antena 1, MediCOOL, va avea premiera duminică, 29 august, de la ora
15:00. Săptămânal, gazda emisiunii, dr. Mihail Pautov (medic specialist în chirurgie generală la Institutul Clinic Fundeni,) alături de coprezentatorii și invitații săi, medici din diferite specializări, vor discută mai multe subiecte legate de sănătate. De asemenea, ei vor răspunde și întrebărilor venite de la telespectatori.

”Super Neatza cu Răzvan și Dani” revine din 29 august

Surpriză pentru fanii celui mai îndrăgit matinal, ”Super Neatza cu Răzvan și Dani”.  Show-ul revine din 29 August, ora 10.00, la Antena 1, iar sezonul cu numărul 24 al celui mai îndrăgit matinal va începe cu o petrecere pe cinste. Așadar, distracția începe de duminică, dar și în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 8.00 și până la ora 12.00.

Din 6 septembrie – Un nou sezon ”Acces direct”

Începând de pe 6 septembrie, cel mai nou sezon al emisiunii ”Acces Direct” revine la Antena 1. Cu cele mai tari subiecte ale zilei, în exclusivitate, prezentatoarea emisiunii, Mirela Vaida, îi va întâmpina pe telespectatori în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 16:30.

Acces direct revine cu un nou sezon
Acces direct revine cu un nou sezon

”Asia Express – Drumul Împăraților” – Marea lansarea pe 18 septembrie 

O altă surpriză mare din partea celor de la Antena 1. Cursa de pe Drumul Împăraților începe cu cinci ediții consecutive, pline de aventură pentru concurenți și de suspans pentru fanii emisiunii. Mai exact, marea premieră a celui mai dur reality-show va avea loc pe 18 septembrie, de la 20:00, urmând ca acesta să fie difuzat și pe 19, 20, 21 și 22 septembrie.

”X Factor” – Dublă premieră (pe 6 și pe 10 septembrie)

În acest an, prezentatorii ”X Factor”, Răzvan și Dani au pregătit și mai multe surprize pentru telespectatori, dar și pentru jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei. Așadar, cel de-al zecelea sezon al emisiunii de la Antena 1 va avea o dublă premieră, pe 6 și pe 10 septembrie, de la ora 20.30.

Sezonul 11 ”iUmor” – din 25 septembrie

Sezonul cu numărul 11 al emisiunii ”iUmor” revine din 25 septembrie, de la ora 20:00, la Antena 1. Și în acest sezon, Mihai Bendeac, Delia și Cheloo se vor lăsa impresionați, sau nu, de cele mai neașteptate prestații. Folosindu-se de numere de la stand-up până la magie sau dans, concurenții trebuie obțină voturile celor trei jurați.