Home » Știri » Alimentul care nu trebuie să lipsească din cura de slăbire. Sfatul prețios al nutriționistului

Alimentul care nu trebuie să lipsească din cura de slăbire. Sfatul prețios al nutriționistului

Violeta Badea / 25.01.2021, 15:44
Alimentul care nu trebuie să lipsească din cura de slăbire. Sfatul prețios al nutriționistului

Alimentul care nu trebuie să lipsească din cura de slăbire. Sfatul prețios al nutriționistului. Medicul nutriționist Mihaela Bilic ne-a obișnuit cu o serie de sfaturi privind un stil de viață sănătos. Din păcate, în România tot mai multe persoane se luptă cu kilogramele în plus, iar alimentele sănătoase sunt destul de costisitoare. Mihaela Bilic a spus în nenumărate rânduri că este nevoie doar de puțină ambiție și oricine poate trăi sănătos. Iată ce aliment nu trebuie să lipsească din diete pentru a slăbi sănătos și fără efort.

Alimentul care nu trebuie să lipsească din cura de slăbire

Medicul nutriționist, Mihaela Bilic, este recunoscută pentru sfaturile pe care le oferă pe pagina oficială de Facebook despre un stil de viață sănătos și modul în care dietele pot contribui la un tonus bun. Suplă și mereu cu zâmbetul pe buze, Mihaela Bilic este un exemplu demn de urmat pentru doamnele și domnișoarele care vor să arate bine.

Nutriționista și-a câștigat reputația, deoarece nu ne propune diete care să implice costuri foarte mari, programe de sport epuizante sau pastile de slăbit, care, de altfel, sunt foarte periculoase pentru organismul nostru. Singurul regim este cel pe bază de alimente capabile să ne ofere toate resursele de care avem nevoie.

În acest articol ne vom concentra pe proteinele și importanța lor în curele de slăbire. Organismul nostru are nevoie de o dieta echilibrata, iar asta implică toate proteinele necesare. Medicul nutriționist, Mihaela Bilic, recomandă carnea la grătar. Aceasta spune că este cel mai important aliment, fiind sățios și ideal pentru curele de slăbire.

„Nu există cură de slăbire fără carne la grătar. Nu există început de an fără o cură de slăbire. Şi nu există cură de slăbire fără carne la grătar, produsul cel mai săţios şi mai eficient când vine vorba de „topirea” kilogramelor în plus. Deci carne să fie!”, a precizat medicul nutriţionist Mihaela Bilic, pe pagina sa oficială de Facebook.

Mihaela Bilic spune ca cel mai bun aliment pentru dieta este carnea la gratar
Mihaela Bilic spune ca cel mai bun aliment pentru dieta este carnea la gratar

Sfatul prețios al nutriționistului

Medicul nutriționist, Mihaela Bilic, a dezvăluit care este principalul dușman al siluetei. Deși este vorba despre un aliment foarte bun pentru sănătate, folosit în exces dăunează organismului nostru. Este vorba despre ulei! Nu trebuie eliminat din alimentație, ci doar consumat în cantități reduse.

Mihaela Bilic recomandă mâncarea gătită, deoarece este un preparat echilibrat și sănătos. Alimentele pe care le găsim în comerț au mult mai multe calorii, față de cele pe care le gătim acasă. De asemenea, sunt mai sănătoase.

 „Avem în tradiţiile culinare uleiul ca ingredient obligatoriu în orice preparat, totul începe cu “se pune ulei în cratiţă”. La 100cal/lingură pot să vă spun că obiceiul ăsta ne “costă” silueta. Vă provoc la o încercare: renunţaţi o lună la sticla de ulei de gătit si descoperiţi ce gust are mâncarea fără el. Lăsaţi doar 1-2 linguri/zi de ulei crud, pus peste salate. Veţi slăbi, vă promit!”, a menționat medicul nutriționist pe aceeași rețea de socializare.

Cei care decid să renunțe definitiv la ulei, nu trebuie să se îngrijoreze in privința gustului pe care îl vor avea preparatele. Pe piață se găsesc destule condimente care îi pot da savoare mâncării.