Home » Știri » Bărbatul ce a incendiat doi oameni ai străzii în Galați, audiat la Poliție

Bărbatul ce a incendiat doi oameni ai străzii în Galați, audiat la Poliție

George Stanciu / 25.10.2016, 16:06
Bărbatul ce a incendiat doi oameni ai străzii în Galați, audiat la Poliție

Bărbatul suspectat că a turnat benzină pe doi oameni ai străzii și apoi i-a incendiat, vineri, în municipiul Galaţi, a fost prins de către autorități şi este audiat, la ora transmiterii acestei știri, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean, au declarat surse din anchetă.

Bărbatul este suspectat că a stropit cu benzină şi apoi a le-a dat foc unor oameni ai străzii, vineri, în municipiul Galaţi. Poliția l-a prins pe individul în cauză, au declarat, pentru news.ro, surse judiciare.

Suspectul este audiat, marţi, la ora transmiterii acestei ştiri, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi, potrivit surselor citate.

Momentul în care bărbatul îi incendiază pe cei doi oameni a fost surprins de o cameră video de supraveghere.

Oamenii din cartier au declarat la scurt timp după incident că o persoană necunoscută, deranjată de faptul că cei doi oameni ai străzii dormeau în zona respectivă, i-a stropit pe aceștia benzină în timp ce dormeau şi apoi i-a incendiat. Flăcările au fost stinse cu stingătoarele de la maşini de către persoanele care i-au auzit pe oamenii străzii strigând după ajutor.

Un echipaj de Ambulanţă a intervenit, vineri, într-un cartier din Galaţi, pentru a oferi primul ajutor în cazul a doi bărbați, oameni ai străzii, care au suferit arsuri grave, după ce o persoană necunoscută le-a dat foc. Ulterior, cei doi au fost transportaţi la spital.

Unul dintre indivizi, care a suferit arsuri pe 65% din suprafaţa corpului, este continuare internat în stare gravă la secţia de terapie intensivă, iar celălalt, cu arsuri pe 21% din suprafaţa corpului, este în stare stabilă.

Luni, Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi a început urmărirea penală pentru tentativă de omor prin incendiere în cazul celor doi oameni ai străzii internați în spital.