Home » Știri » Bodyguardul lui Dumnezeu, reţinut pentru şantaj şi ameninţare

Bodyguardul lui Dumnezeu, reţinut pentru şantaj şi ameninţare

Octavian Palade / 03.11.2016, 13:09
Bodyguardul lui Dumnezeu, reţinut pentru şantaj şi ameninţare

Mircea Ursu, luptător de K1 poreclit Bodyguardul lui Dumnezeu, a fost reţinut joi de polițiști.

Luptătorul Mircea Ursu, poreclit Bodyguardul lui Dumnezeu sau „Samson”, a fost reţinut joi alături de un prieten de-al său, Cosmin Mihai Gâscă, realatează news.ro.

Mircea Ursu l-ar fi ameninţat pe Eduard Irimia, organizatorul galei Superkombat, cu scopul să îl promoveze la concursuri, show-uri televizate şi gale sportive. Potrivit Poliției Române, cei doi l-ar fi ameninţat pe proprietarul unui restaurant din Snagov să îi angajeze ca agenţi de pază.

Poliţiştii Direcţiei de Investigaţii Criminale au transmis că din cercetările pe care le-au făcut  a reieşit că Mircea Ursu (35 de ani) ar fi ameninţat şi constrâns un organizator de competiţii sportive să îl promoveze la concursuri, show-uri televizate şi gale sportive, pentru a dobândi foloase patrimoniale necuvenite, conform unui comunicat al Poliţiei Române.

Bodyguardul lui Dumnezeu mai este cercetat şi pentru că alături de un prieten de-al său, Cosmin Mihai Gâscă (27 de ani), l-ar fi ameninţat şi constrâns pe Vasile Constantin, administratorul restaurantului Casa Snagovenilor, să îi angajeze ca agenţi de pază.

În urma percheziţiilor efectuate joi dimineaţă, au fost ridicate 11 săbii şi două pistoale cu gaz, arme de foc supuse autorizării, iar Mircea Ursu şi Cosmin Mihai Gâscă au fost reţinuţi.

Dosarul penal în care oamenii legi fac cercetări a fost deschis pentru şantaj, ameninţare şi port fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizare, fapte comise în perioada 2014 – 2016.

„În acelaşi dosar, cel în cauză este cercetat şi pentru port fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării, după ce a fost depistat în trafic, pe autostrada A1, având în autoturism arme albe, precum şi arme şi muniţie neletale din categoria celor supuse autorizări”, precizează Poliţia Română într-un comunicat.

Cei doi urmează să fie prezentaţi Judecătoriei Sectorului 1, cu propunere de arestare preventivă.