Home » Life & Style » Câți bani valorează și cum arată casa lui Kim Kardashian. FOTO

Câți bani valorează și cum arată casa lui Kim Kardashian. FOTO

Manolică Anca / 12.11.2020, 11:21

Deja ne-am obișnuit ca toate staturile de peste ocean să aibă niște case luxoase și impunătoare. Stai să vezi și casa lui Kim Kardashian. A costat o avere, dar arată într-un mare fel.

Câți bani valorează casa lui Kim Kardashian

Se pare că pentru vedetele de pe continentul american nimic nu este prea mult, niciodată. Kim Kardashian alături de soțul său, Kanye West țin tot timpul prima pagină a tabloidelor, fie pentru succesul lor din carieră, fie pentru stilul lor excentric de viață.

Iată că nici subiectul despre casa lor nu a fost ocolit, ieșind la iveală multe detalii despre aceasta. Achiziționată în 2014, proprietatea din Hidden Hills, California, valorează peste 20 de milioane de dolari. Este dotată cu două piscine, două spa-uri, fântâni arteziene, o grădină plină de trandafiri și o plantație de vie și cu o imensă bibliotecă anexată casei.

Casa lui Kim Kardashian
Casa lui Kim Kardashian

Cum arată casa lui Kim Kardashian

Reședința cuplului Kanye West și Kim Kardashian este una luxoasă și fastuoasă, având orice ți-ai putea dori de la o casă. Stilul ales este unui preponderent rustic modern, cu podele realizate din lemn masin, cu multe grinzi expuse, tavane înalte, șeminee, toate în nuanțe neutre, far foarte liniștitoare și plăcute ochiului.

Oaspeții casei sunt primiți într-o zonă special amenajată pentru grătar, lângă una din cele două piscine are reședinței.

Aceasta cuprinde 8 dormitoare, divizate în mai multe aripi ale casei. Făcând o comparație, pentru a reuși să ne dăm seama de proporțiile casei, dormitorul matrimonial poate fi el însuși o locuință dintr-un apartament. Cei doi au bai separate, la fel cum sunt și camerele pentru dressing. În aceeași aripă cu dormitorul principal, se mai regăsesc și o saună, un spa, o sală de fitness și o curte interioară.

Cu siguranță nu ai cum să te plictisești într-o astfel de casă. Biblioteca imensă, camera de vizionat filme, camera specială pentru jocuri, zona imensă de dining care poate găzdui petreci fastuoase, bucătăria în care oricine și-ar dori să gătească sau imensele pivnițe care găzduiesc producția proprie de vinuri, alături de celelalte dotări, sigur te-ar face să te simți ca într-un paradis.

Divorțează cei doi?

Kim Kardashian alături de soțul său, Kanye West
Kim Kardashian alături de soțul său, Kanye West

În ultimul an, Kanye West a afișat un comportament și o atitudine chiar ciudată. Alegerea de a candida la președinția Americii a stârnit un val de amuzament în rândul populației, majoritatea crezând că este doar o glumă. Însă acesta a apărut cu noi și noi reacții care l-au îndepărtat destul de mult de familia sa.

Kim Kardashian pare să se arate foarte îngrijorată în ceea ce îl privește, gândindu-se chiar să îl interneze într-un spital. În momentul în care Kanye a auzit asta, s-a plâns public pe rețelele de socializare și chiar i-a cerut acesteia divorțul.

„Kim încearcă să fie cât mai puternică cu putință, dar este îngrijorată în ceea ce îl privește, ceea ce o face să se simtă blocată. În ceea ce privește viitorul, ia în continuare în considerare toate opțiunile, dar nu vrea să îl părăsească pe Kanye într-un moment dificil.”, a dezvăluit o sursă apropiată cuplului pentru Hollywood Life.