Home » Știri » Cazul Caracal. Ce dezvăluie ofițerul psiholog care a vorbit cu Dincă peste 60 de ore. Mărturisiri care au îngrozit România

Cazul Caracal. Ce dezvăluie ofițerul psiholog care a vorbit cu Dincă peste 60 de ore. Mărturisiri care au îngrozit România

Alexandru Cazacu / 15.02.2021, 09:51
Cazul Caracal. Ce dezvăluie ofițerul psiholog care a vorbit cu Dincă peste 60 de ore. Mărturisiri care au îngrozit România

Noi dezvăluiri în cazul care a șocat întreaga Românie. Invitat în emisiunea ”Marius Tucă Show” de la Alpeh News, profilerul lui Gheorghe Dincă, Dorin Dumitran a vorbit despre orele petrecute cu bărbatul care le-ar fi răpit pe cele două adolescente.

Cazul Caracal. Ce dezvăluie ofițerul psiholog care a vorbit cu Dincă peste 60 de ore

Invitat la emisiunea ”Marius Tucă Show”, profilerul Dorin Dumitran, psihologul care a fost desemnat să facă un raport de analiză comportamentală criminalului de la Caracal a vorbit despre Gheorghe Dincă.

”A fost o testare și o inter-testare între mine și el. Foarte greu, pentru că aveam de-a face cu un individ rudimentar, care refuza orice însemna proba realității.La fața locului era o nebunie. Afară, în stradă, oamenii urlau, iar în interior echipajele erau trimise de la Direcția de Investigații Criminale, urmând ca a doua zi să am prima interacțiune cu el. Pe care, așa cum am mai spus-o și cu un alt prilej, am refuzat-o tocmai pentru că în momentul de abordare este important dacă ai greșit startul și dacă pornești prost, eronat”, spune psihologul, potrivit alephnews.ro.

Ce spune profilerul despre Gheorghe Dincă

Dorin Dumitran susține că a vrut să-l cunoască pe Dincă exact așa cum este el.

”Eu am vrut să îl cunosc pe el exact așa cum este el pentru că evident putea fi acuzat de orice și ați observat acest bulgăre de zăpadă care a luat-o la vale, adică administrarea probatoriului judiciar în care s-a mers și spre sclavie, exploatare sexuală, trafic, profanare de cadavre, profanare la viol, ulterior de la LCM la omor calificat, etc.

Tot acest proces a trebuit să meargă cumva în paralel și din nefericire, dar asta a fost situația, să meargă în paralel cu probele care veneau din spate și cele expertizele științifice care s-au realizat, dar eu eram destul de descoperit în acest”, a spus Dumitran.

Ce spune psihologul despre Gheorghe Dincă
Ce spune psihologul despre Gheorghe Dincă

Gheorghe Dincă, ”un tip care s-a autoizolat”

Psihologul este de părere că, Gheorghe Dincă este un om dezorganizat cu o stimă de sine foarte scăzută și cu probleme psihice.

”Un tip care s-a autoizolat progresiv, un dezorganizat, un rudimentar, cu o stimă de sine foarte scăzută, cu o strângere a cercului de relații, de prieteni, cunoscuți, cu o limitare gravă a tot ceea ce ar fi însemnat intruziune în mediul său familial, gospodăresc cred că e mai corect spus așa, unul cu probleme psihice, dar încă nu formulasem, adică cu probleme… nu formulasem natura, nu mă grăbesc, întâi stau și analizez ce se întâmplă acolo”, a spus psihologul.

Fetele erau ținute în întuneric

Potrivit lui Dorin Dumitran, criminalul din Caracal le-a ținut pe adolescente într-o cameră fără lumină.

Exista o sursă de lumină, dar știți că ele au fost ținute pe întuneric absolut pentru că era una din componentele sale fantasmatice, era o chestiune, cum să explic, nu numai de fantezie, ci de stimularea creșterii plăcerii, era o condiție, dar nu era o condiție sine-qua-non, era o condiție care conducea la creșterea excitației sexuale și la plonjarea într-un film pe care el deja îl gândea”, a adăugat Dorin Dumitran, potrivit sursei citate.