Home » Știri » Ce emisiune va realiza Florin Călinescu după plecarea de la PRO TV. ”Nu mă uit la siglă!”

Ce emisiune va realiza Florin Călinescu după plecarea de la PRO TV. ”Nu mă uit la siglă!”

Alexandru Cazacu / 20.07.2021, 11:55
Ce emisiune va realiza Florin Călinescu după plecarea de la PRO TV. ”Nu mă uit la siglă!”

Duminică, Florin Călinescu a anunțat în mediul online că se desparte de PRO TV, așadar și de ”Românii au talent”, emisiunea cu cea mai mare audiență din România. După anunțul demisiei, actorul a dat și primele declarații în acest sens. Haideți să vedem ce vrea să facă în continuare Florin Călinescu.

Ce emisiune va realiza Florin Călinescu după plecarea de la PRO TV

Este pentru a doua oară când Florin Călinescu își anunță despărțirea de postul de televiziune din Pache Protopopescu. Nu cu mult timp în urmă, el a făcut și primele declarații despre plecarea sa, pentru Alpeh News.

De asemenea, Florin Călinescu a vorbit și despre un posibil proiect de viitor. Se pare că actorul nu exclude revenirea în televiziune și ar vrea să se întoarcă la satira politică, care l-a consacrat pe vremea când prezenta emisiunea “Chestiunea zilei”.

”Chiar de două ori am plecat de la PRO TV. Dacă am plecat atunci când era bunul meu prieten Adrian Sârbu, vă dați seama că acum nu mai există niciun considerent de natura celor de atunci: prietenie de o viață, muncă făcută împreună. Tot ce am făcut atunci și acum am făcut-o pentru public.

Chiar și mie mi se pare că atunci politica era într-o perioadă romantică, azi ar trebui tratată cu prioritate într-un talk show politic de satiră și mă bate gândul să fac acest lucru. Dacă mai fac această meserie, ar trebui să mă întorc la ceea ce m-a consacrat cu adevărat, satira politică”, a spus Florin Călinescu, potrivit Aleph News.

Ce emisiune va realiza Florin Călinescu după plecarea de la PRO TV
Ce emisiune va realiza Florin Călinescu după plecarea de la PRO TV

Ce spune Florin Călinescu despre PRO TV

Potrivit lui Florin Călinescu, PRO TV nu mai este ce a fost odată, pentru că atunci lucrurile aveau o emoție, o particularitate și o energie care începea cu creație, iar acum totul funcționează din inerție. Ba chiar mai mult de atât, actorul susține că nu a obosit de atâta PRO TV, deoarece nu se uită la siglă atunci când merge la muncă.

”Nu am obosit de atâta PRO TV pentru că atunci când mă duc la muncă eu nu mă uit la siglă. Este curios pentru mine pentru că pot să-mi închipui doar eu. Era un lucru făcut de la început pentru un telespectator pe care nu îl cunoșteam, dar îl știam și asta a făcut să țină ani de zile. Acum este vorba doar despre puterea unui brand de telecomandă care merge dintr-o inerție. De altfel, fisurile au început să apară pe ici pe colo”, a adăugat actorul.

Ei bine, nu se știe dacă după aceste declarații, Florin Călinescu va mai reveni la PRO TV în perioada următoare. Cel mai probabil emisiunea ”Românii au talent” va trebui să își găsească un alt jurat.

Reacția PRO TV după anunțul făcut de Florin Călinescu

Reprezentanții postului de televiziune au emis o declarație oficială, în exclusivitate pentru click.ro, în ceea ce privește decizia lui Florin Călinescu de a demisiona.

”Nu putem comenta cu privire la postarea făcută de domnul Florin Călinescu, pe pagina lui personală de Facebook. Ca în fiecare an, este perioada negocierilor pentru membrii juriului Românii au talent. Odată ce acestea se vor încheia, publicul emisiunii se va bucura de începerea filmărilor pentru un nou sezon al celui mai iubit show de entertainment din România”, au spus reprezentanții postului de televiziune, pentru click.ro.