Home » Știri » Ce înseamnă dacă visezi o persoană moartă care te îmbrățișează. Semnificația din spatele acestor vise

Ce înseamnă dacă visezi o persoană moartă care te îmbrățișează. Semnificația din spatele acestor vise

Violeta Badea / 28.01.2021, 10:15
Ce înseamnă dacă visezi o persoană moartă care te îmbrățișează. Semnificația din spatele acestor vise

Ce înseamnă dacă visezi o persoană moartă care te îmbrățișează. Semnificația din spatele acestor vise. Multora dintre noi ni s-a întâmplat să visăm anumite persoane care, din păcate, au decedat. Este cel mai frecvent vis pe care îl avem. Un vis care te pune pe gânduri și îți rămâne întipărit în memorie.

Specialiștii în spiritism merg pe ideea că oamenii care au murit nu încetează să comunice cu noi și fac tot posibilul să ne rămână aproape. Însă, te-ai întrebat ce înseamnă dacă o persoană care a trecut în neființă te îmbrățișează în vis? În continuare vom vedea care este explicația.

Ce înseamnă dacă visezi o persoană moartă care te îmbrățișează

Pierderea unei persoane dragi și gândul că nu o vom mai vedea niciodată ne poate întrista atât de tare încât începem să o visăm, iar de cele mai multe ori ne trezim bulversați și avem impresia că a fost ceva real. Pe de altă parte, specialiștii în intrpretarea viselor susțin faptul că visul în care îți apare o persoană decedată, poate însemna sfârșitul unei anumite etape din viața ta. Poate să fie un semn al unei despărțiri sau divorț.

Conform superstițiilor din țara noastră, dacă visezi o persoană moartă care te îmbrățișează și ți-a fost apropiată pe parcursul vieții ei,  înseamnă că așteaptă ceva de la tine. Astfel, după acest vis este bine să mergi la biserică și să-i aprinzi o lumânare pentru a-și găsi liniștea. De asemenea, bunicii noștri obișnuiau ca după aceste vise, să meargă la cimitir, să se roage pentru liniștea celor decedați și să dea oamenilor săraci de pomană. Tradiția spune că pomana îi scapă de foame pe cei trecuți în neființă.

Ce inseamna cand visezi o persoana decedata vie
Ce inseamna cand visezi o persoana decedata vie

Semnificația din spatele acestor vise

De-a lungul timpului, experții au încercat să deslușească misterul acestor vise și au ajuns la concluzia că majoritatea dintre ele au trăsături comune. De exemplu, este important să fim atenți la trăsăturile fizice și la sentimentele care te cuprind atunci când vezi persoana aceea. Unii pot simți teamă, alții bucurie, iar alții îngrijorare. Circumstanțele sunt foarte importante și pot spune exact care este semnificația corectă.

  • Ce înseamnă când visezi că îți moare tatăl sau mama – acesta este unul dintre cele mai oribil coșmaruri, dar stai fără nicio grijă pentru că în viața reală urmează să se întâmple ceva bun. Te afli într-o perioadă plină de schimări, iar acestea se vor dovedi de bun augur. Acesta este cel mai bun exemplu că un coșmar nu trebuie neapărat să ne îngrijoreze, ci să ne facă să ne așteptăm la lucruri bune
  • Dacă îți revezi în vis părinții care au murit – în popor se spune că aceste vise sunt reale și că rudele decedate îi vizitează din lumea de dincolo pentru a le transmite un semn. De fapt, acest vis se pare că semnifică faptul că tu îți amintești calitățile lor
  • Ce înseamnă când visezi o persoană care a decedat vie – acest vis înseamnă că în sufletul tău acea persoană încă trăiește. Visul poate reprezenta dorul pe care i-l duci persoanei respective.