Home » Știri » Ce pensie are Silviu Prigoană și câți bani încasează de la Camera Deputaților. Suma fabuloasă

Ce pensie are Silviu Prigoană și câți bani încasează de la Camera Deputaților. Suma fabuloasă

Manolică Anca / 26.11.2020, 15:02
Ce pensie are Silviu Prigoană și câți bani încasează de la Camera Deputaților. Suma fabuloasă

Silviu Prigoană a ieșit la pensie în 2019, deși are doar 56 de ani. Acesta a dezvăluit recent suma fabuloasă pe care o primește de la statul român, cu toate că s-a pensionat anticipat. Iată ce pensie are Silviu Prigoană și cu cât ar urma să i se mărească.

Ce pensie are Silviu Prigoană

Silviu Prigoană a dezvăluit în cadrul unui interviu recent ce pensie are de aproximativ un an. El s-a pensionat în luna octombrie a anului trecut, la doar 56 de ani. Probabil mulți s-au întrebat câți bani primește acesta și iată că răspunsul a venit chiar de la el.

Fostul soț al Adrianei Bahmuțeanu a vorbit sincer despre acest subiect și a explicat faptul că ar fi putut face acest pas încă de acum 10 ani, deoarece a contribuit cu sume importante la buget de stat.

„Am avut niște contribuții uriașe la pensii”

Omul de afaceri a declarat că a ieșit la pensie anticipat pentru că a contribuit voluntar cu contribuții la sistemul de pensii, virând sume importante.

”Sunt pensionar din octombrie 2019. Am avut niște contribuții uriașe la pensii, că eu am contribuit voluntar. Am avut dreptul să mă pensionez cu 10 ani mai devreme. Și era păcat să nu ies la pensie și să nu beneficiez de acea contribuție a mea”, a declarat Silviu Prigoană.

Întrebat ce pensie are, Silviu Prigoană a răspuns fără ezitare că primește o sumă fabuloasă. Mai mult, acesta a dezvăluit și suma de bani pe care o primește de la Camera Deputaților. Mai în glumă, mai în serios, afaceristul a spus că așteaptă și mărirea de 40% promisă de guvernanți.

”32.000 de lei net, plus 5.000 de lei de la Camera Deputaților. Adică am 37.000 de lei, aștept mărirea de 40% așa cum s-au lăudat guvernanții ca să ajung la 47 – 48.000 de lei, cât e cursul (n.red euro). Să am 10.000 de euro pe lună ca să dau și eu anunț la matrimoniale ‘Tânăr pensionar, cu pensie atractivă, aștept ofertele”, a mărturisit, râzând, Silviu Prigoană lui Denise Rifai, în emisiunea acesteia de la Kanal D.

Cum a devenit cunoscut Silviu Prigoană

Silviu Prigoană alături de fosta lui soție, Adriana Bahmuțeanu
Silviu Prigoană alături de fosta lui soție, Adriana Bahmuțeanu

Silviu Prigoană a devenit cunoscut, de-a lungul anilor, ocazia numeroaselor scandaluri în care a fost implicat cu fosta soție, Adriana Bahmuțeanu. Ani la rând, căsătoriile și divorțurile celor doi au ținut primele pagini ale tabloidelor.

Pe lângă postul pe care îl ocupă în politică, el este și om de afaceri, acționar principal al Rosal Grup. A făcut averea, în principal, din firma de salubritate, dar a investit și a făcut bani și din mai multe proiecte în media, fiind fondatorul postului de televiziune Realitatea TV. În urmă cu câțiva ani, Silviu Prigoană s-a retras de la conducerea afacerilor sale, lăsându-și fiului său cel mare, Honorius Prigoană să aibă grijă de acestea în continuare.