Home » Știri » Ce pensie câștigă Monica Tatoiu, după ce a avut un salariu de 10.000 de euro pe cartea de muncă

Ce pensie câștigă Monica Tatoiu, după ce a avut un salariu de 10.000 de euro pe cartea de muncă

Violeta Badea / 22.01.2021, 15:20
Ce pensie câștigă Monica Tatoiu, după ce a avut un salariu de 10.000 de euro pe cartea de muncă

Ce pensie câștigă Monica Tatoiu, după ce a avut un salariu de 10.000 de euro pe cartea de muncă. Monica Tatoiu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Toată lumea o cunoaște, datorită aparițiilor pe care le are la televizor unde vorbește în calitate de fost profesor, fost om de afaceri, dar și actual pensionar. În prezent, carismatica Monica Tatoiu duce o viață de lux datorită pensiei pe care o primește de la statul român. Ce pensie câștigă Monica Tatoiu? Vom vedea în continuare.

Ce pensie câștigă Monica Tatoiu

Monica Tatoiu este renumită pentru stilul său excentric, îndrăzneala sau lipsa de prejudecăți. Fosta femeie de afaceri nu ezită niciun moment să spună lucrurilor pe nume și vorbește cu nonșalanță despre viața ei personală. Multă lume s-a întrebat de unde își permită să ducă o viață de lux, fiind pensionară. Însă, nu vorbim despre orice pensionară, ci despre Monica Tatoiu al cărui salariu a fost la un moment dat de 10.000 de euro.

Vacanțe, operații estetice, haine scumpe, mâncăruri sofisticate sau diverse tratamente nu sunt o problemă pentru fosta afaceristă. La 64 de ani, Monica Tatoiu duce o viață la care mulți doar visează. De altfel, aceasta nu a știut ce înseamnă lipsa banilor niciodată, deoarece tatăl ei era un renumit cardiolog și câștiga destul de bine, astfel încât să nu-i lipsească nimic familiei. Tradiția familiei a mers mai departe, iar Monica Tatoiu nu a dezamăgit pe nimeni. A avut parte de o carieră spectaculoasă.

Monica Tatoiu este o pensionara de lux si isi permite cele mai scumpe vacante
Monica Tatoiu este o pensionara de lux si isi permite cele mai scumpe vacante

A avut un salariu de 10.000 de euro pe cartea de muncă

Monica Tatoiu a avut o carieră fulminantă și a sacrificat foarte multe pentru ea. Ambițioasă și isteață, femeia a devenit unul dintre cei mai importanți oameni de afaceri din România. Astfel, în perioada 1996 – 2008 a condus o importantă companie de produse cosmetice și a devenit doctor în matematică la Universitatea din Iași, în anul 1990. În final, Monica Tatoiu are cu ce lăuda și recent a dezvălui cu ce pensie s-a ales.

„Am o pensie de 12.000 de lei de la statul român și nu din aia specială, pentru că mi-am plătit mereu taxele și impozitele și nu am acceptat să fiu plătită la negru’, a declarat fosta femeie de afaceri, la o emisiune TV, conform viva.ro.

De asemenea, Monica Tatoiu a precizat la un moment dat pe o rețea de socializare că, în calitatea de director al unei renumite companii cosmetic, ajunsese să aibă un salariu colosal. „Eu am început cu 600 dolari și am terminat cu 10.000 euro pe cartea de muncă”, a spus aceasta.

Cât a valorat vila în care locuiește Monica Tatoiu

Vila în care locuiește fosta femeie de afaceri este una dintre cele mai securizate din România. Este construită pe două etaje și a fost dotată cu un sistem complex de alarme.

Mai mult decât atât, sunt camere de supraveghere la orice pas. Casa valorează 2,5 milioane de euro,conform celor de la fanatik.ro. Terenul a fost cumpărat în anul 1996, iar în zona respectivă nu exista canalizare, trotuar sau electricitate.