Home » Știri » Cine este, de fapt, Cristina Ciobănașu. Fosta iubită a lui Vlad Gherman ascunde un trecut de film

Cine este, de fapt, Cristina Ciobănașu. Fosta iubită a lui Vlad Gherman ascunde un trecut de film

Violeta Badea / 01.02.2021, 18:00
Cine este, de fapt, Cristina Ciobănașu. Fosta iubită a lui Vlad Gherman ascunde un trecut de film

Cine este, de fapt, Cristina Ciobănașu. Fosta iubită a lui Vlad Gherman ascunde un trecut de film. Vestea că Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu nu mai formează un cuplu a luat prin surprindere pe toată lumea. Însă, puțin știu că frumoasa actriță cu ochii albaștri nu se află la primul moment dificil din viața sa. În acest articol vom vedea care este povestea Cristinei Ciobănașu și prin ce momente grele a mai trecut.

Cine este, de fapt, Cristina Ciobănașu

Cristina Ciobănașu este născută pe data de 24 septembrie 1996 în Botoșani. Tânăra a apărut pentru prima dată pe micile ecrane la emisiunea și a făcut parte din ansamblul de muzică populară al comunei natale., difuzată de postul de televiziune Pro TV. Actrița a avut o copilărie foarte grea, cu multe neajunsuri, iar cazul său special a emoționat o țară întreagă.

Cristina Ciobănașu trăia într-o singură cameră, împreună cu bunica și fratele său. Nu aveau baie, nici bucătărie și o duceau foarte greu de pe o zi pe alta. Așa săracă cum erau, bunica sa a îndrumat-o către lumea artistică. Femeia i-a arătat secretele anumitor instrumente muzicale și i-a arătat cât de frumoasă este muzica populară. De asemenea, micuța Cristina a participat la câteva festivaluri și a făcut parte din ansamblul de muzică populară al comunei natale.

Ajunsă la „Dansez pentru tine” în anul 2008, povestea sa de viață a impresionat pe toată lumea. Cuplul format din Alex Velea și Cristina Stoicescu a decis să danseze pentru visul ei, acela de a  studia la o școală de muzică din București și de a-și ajuta familia să scape de sărăcie.

Fosta iubită a lui Vlad Gherman ascunde un trecut de film

Cazul ei de la acea vreme a fost urmărit de milioane de telespectatori. Însă, printre aceștia s-a aflat și o femeie cu un suflet mare care s-a decis să o adopteze. Femeia se numește Ruxandra Ion și este fost director al postului de televiziune Acasă TV. Astfel, Cristina s-a mutat la București, iar viața ei s-a tranformat radical din acel moment.

Actrița a locuit o vreme în casa Ruxandrei Ion, a terminat școala gimnazială și, de asemenea, a reușit să termine și liceul în București. Ambițioasă și hotărâtă, Cristina a început și a absolvit .Liceul de Arte Dinu Lipatti, secţia actorie. În tot acest timp, fata nu a uitat niciodată de unde a plecat și a păstrat legătura în permanență cu familia sa de la Botoșani. De asemenea, la scurt timp după mutarea în București, Cristina Ciobănașu a început să joace în nenumărate filme și seriale, printre care și „Fructul oprit” sau „Sacrificiul”.

Actrița a avut succes și pe plan muzical, făcând parte din trupa Lala Band, iar în anul 2013, Ciobănașu și Vlad Gherman au anunțat că în paralel cu activitatea lor din Lala Band, se lansează în cariera solo și formează trupa One. Pe plan personal, Cristina Ciobănașu forma un cuplu cu Vlad Gherman încă din anul 2012, iar despărțirea lor a venit ca un cutremur pentru fanii care așteptau nunta celor doi.