Home » Știri » Cine este iubita lui Dragnea, femeia care îl adoră pe cel mai detestat politician

Cine este iubita lui Dragnea, femeia care îl adoră pe cel mai detestat politician

Sebastian Rotaru / 13.02.2017, 15:00
Cine este iubita lui Dragnea, femeia care îl adoră pe cel mai detestat politician

Liviu Dragnea – un nume rostit des în ultimele săptămâni înfățișează unnul dintre cei mai detestați politicieni ai momentului din România. Acesta a divorțat anul trecut și are o relație cu o tânără. Dar oare cine este iubita lui Dragnea?

Tănase Irina Alexandra este numele pe care îl poartă iubita lui Dragnea. Potrivit unor informații apărute în presă, aceasta a fost secretară, în 2012, la firma Asesoft International SRL, deţinută de deputatul Sebastian Ghiţă, fugar din decembrie 2016. Tănase Alexandra este secretara liderului PSD, Liviu Dragnea, iar aceasta a încasat un salariu de 17.700 de lei, conform declaraţiei de avere a acesteie, informează România Liberă.

Liderul PSD a divorțat în toamna anului 2016 de soția sa Bombonica, cu care a avut o relație încă din perioada facultății.

Bine, dar cine este iubita lui Dragnea? Alexandra i-a fost asistentă lui Dragnea pe vremea când șeful social-democraților era ministru al Dezvoltării, adică exact în perioada în care căsnicia lui cu fosta soție a început să dea semne că ar lua sfărșit. Aceasta are 25 de ani și locuiește împreună cu Dragnea, în apartamentul acestuia de lângă Piața Domenii di Capitală.

După divorț, în presă circulau mai multe zvonuri cum că Liviu Drganea ar avea trei-patru relații cu diferite fete tinere, dar singura care s-a adeverit a fost relația sa cu fosta lui secretară și angajată la firma lui Sebastian Ghiță.

Liviu Dragnea are 54 de ani și a terminat Facultatea de Transporturi, fiind inginer cu diplomă și este liderul Partidului Social Democrat, încă de la demisia lui Victor Ponta de după tragedia din clubul Colectiv. În prezent, acesta este șeful Camerei Deputaților și unul dintre cei mai detestați politicieni ai României din aceste momente. El este condamnat definitiv la 2 ani și jumătate cu suspendare în dosarul referendumului din 2012, dar ți într-un alt dosar în care este acuzat de instigare la abuz în serviciu, alături de fosta sa soţie şi de angajaţi ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Teleorman, a început astăzi cu o amânare.