Home » Știri » Cristian Țopescu a murit. Cine a fost omul care a marcat generații de români

Cristian Țopescu a murit. Cine a fost omul care a marcat generații de români

Redactia Știri / 15.05.2018, 16:52
Cristian Țopescu a murit. Cine a fost omul care a marcat generații de români

Cristian Țopescu a murit pe 15 mai, la vârsta de 81 de ani. Acesta era internat în Spitalul Elias. Suferea de mai multe boli cronice, iar decesul lui Cristian Țopescu a survenit în urma complicațiilor provocate de diabet.

Cristian Țopescu și-a petrecut ultima săptămână din viață internat la Spitalul Elias. Cristian Țopescu a murit în după-amiaza zilei de 15 mai. Înainte de acest anunț, fiica acestuia a transmis, pe Facebook, un mesaj motivațional. „Tatăl meu lupta, este un luptător. Toată viaţa am auzit de la el, de câte ori aveam vreo desnădejde: viaţa e o luptă, deci te luptă!”, a scris aceasta.

„Mă rog să mai aibă puterea să lupte şi vă mulţumesc din suflet celor care sunteţi alături de noi, familia lui, de el, omul care a fost trup şi suflet pentru ţara asta întotdeauna. Atât de mult, încât acum poate şi asta îl costă. Dar dacă ar putea da timpul înapoi, sunt sigură că ar face la fel, şi-ar da sufletul pentru profesia lui, pentru ţara lui, pe care n-a vrut niciodată s-o părăsească”, a mai scris fiica lui Cristian Țopescu.

Citește mai multe despre Cristian Țopescu AICI.