Home » Știri » Cum a ajuns Oana Cuzino la PRO TV și de ce a decis, după 18 ani, să renunțe la colaborarea cu postul tv

Cum a ajuns Oana Cuzino la PRO TV și de ce a decis, după 18 ani, să renunțe la colaborarea cu postul tv

Alexandru Cazacu / 28.07.2021, 12:37
Cum a ajuns Oana Cuzino la PRO TV și de ce a decis, după 18 ani, să renunțe la colaborarea cu postul tv

Majoritatea românilor o cunosc pe Oana Cuzino, mai ales de la televizor, de la ”Ce se întâmplă doctore?”, emisiunea difuzată de PRO TV. Se pare că, după 18 ani de zile, medicul a decis să renunțe la colaborarea cu postul de televiziune. Află în următoarele rânduri care a fost motivul pentru care a luat această decizie, dar și cum a ajuns Oana Cuzino la PRO TV.

Cum a ajuns Oana Cuzino la PRO TV

Ei bine, pentru o lungă perioadă de timp, Oana Cuzino a lucrat la Ana Aslan, însă, ea a decis ulterior să meargă pe calea televiziunii. Celebrul medic mărturisea în urmă cu mai mult timp că prin această formă de comunicare, oamenii înțeleg mai bine să sănătatea este foarte importantă și că trebuie să avem în permanență grijă de ea.

Fiind unul dintre cei mai cunoscuți medici de la noi din țară, Oana Cuzino a avut de-a lungul timpului mai multe proiecte pe micile ecrane. Așadar, mulți români au ajuns să o urmărească cu mare interes, mai ales datorită sfaturilor sale foarte utile.

”Noi, prin ”Ce se întâmplă, doctore?”, avem avantajul de a fi deschis drumul în această direcție, de a-i convinge pe oameni că sănătatea este darul nostru cel mai de preț și rămânem un reper, din acest punct de vedere, în mass-media. Însă, continuăm să-i facem pe oameni cât mai conștienți de importanța sănătății lor. Și să le furnizăm soluțiile prin care pot ocroti această comoară, a lor și a celor dragi”, a mărturisit Oana Cuzino, potrivit voxbiz.ro.

De ce pleacă Oana Cuzino de la PRO TV?

Nu cu mult timp în urmă, Oana Cuzino a anunțat pe rețelele de socializare că după 18 ani de colaborare cu PRO TV, a decis de comun acord cu trustul să încheie relația profesională. Medicul a precizat că în calitate de medic sănătatea și stilul de viață au reprezentat și reprezintă principala sa preocupare.

”Dragii mei prieteni, după 18 ani de colaborare cu PROTV, am decis împreună să punem punct emisiunii medicale, prin intermediului căreia v-am fost alături, aproape în fiecare zi, din acești mulți și minunați ani!

Ca medic, sănătatea și un stil de viață sănătos au reprezentat și reprezintă principala mea preocupare. Proiectul media cu PROTV și-a atins scopul în toți acești ani, însă și-a atins și… limitele”, așa și-a început mesajul Oana Cuzino.

Așadar, potrivit Oanei Cuzino, pentru a ajunge la cât mai mulți oameni, ea a creat ”universul DOC, adaptat secolului 21 și care oferă o experiență media 24/7 într-o formulă actualizată și interactivă bazată pe tehnologia digitală online”.

Conform specialistului, timpul profesional necesar pentru un astfel de proiect de comunicare a devenit din ce în ce mai mare. Așadar, ea ar fi luat această decizie datorită faptului că DOC s-a situat în fiecare lună pe poziția de lider a segmentului.

Cum a ajuns Oana Cuzino la PRO TV și de ce renunță la colaborarea cu postul de televiziune
Cum a ajuns Oana Cuzino la PRO TV și de ce renunță la colaborarea cu postul de televiziune

Reacția celor de la PRO TV

După anunțul neașteptat al Oanei Cuzino, postul de televiziune a anunțat că emisiunea ”Ce se întâmplă doctore?” nu va mai face parte din grila sa de programe, începând din această toamnă. Totodată, cei de la PRO TV au ținut să îi mulțumească medicului pentru timpul petrecut în fața telespectatorilor.

”Îi mulțumim Oanei Cuzino că, timp de 18 ani, a fost alături de telespectatori cu fiecare ediție prezentată și cu materialele care au venit în ajutorul celor de acasă.

Îi urăm numai bine pe mai departe și mult succes în dezvoltarea tuturor proiectelor personale”, au transmis cei de la PRO TV.

Cine este Oana Cuzino

Oana Cuzino s-a născut pe data de 20 iunie 1971. În 1995, ea a absolvit UMF Carol Davila București, devenit medic specialist geriatru în 2000, medic primar geriatru în 2004 și doctor în medicină în 2004.

În presă, Oana Cuzino a debutat ca jurnalist la cotidianul ”Național”, în 1998. De asemenea, specialistul a colaborat și cu ziarul ”Gardianul” unde semna o rubrică medicală săptămânală. Pe de altă parte, debutul în televiziune a la TVR 1, în 1999, când a prezentat emisiunea ”Medicina pentru toți”, potrivit Wikipedia.