Home » Știri » Cum și-a decorat un bărbat casa de Halloween. Vecinii au rămas șocați. Imagini terifiante

Cum și-a decorat un bărbat casa de Halloween. Vecinii au rămas șocați. Imagini terifiante

Bucur Ioana / 30.10.2020, 17:58

Pentru unii americani, Halloween nu este o simplă sărbătoare, ci un motiv de mândrie în cartier. Doar că unii merg prea departe când vine vorba despre decorațiuni macabre. Un bărbat din Texas a reușit să-și îngrozească nu doar vecinii! S-a trezit, de două ori, cu polițiști la ușă!

 

Felul în care și-a decorat un bărbat casa de Halloween i-a adus Poliția la ușă

 

Steven Novak a vrut să își scalde casa în mult, mult sânge – artificial! – anul acesta, de Halloween. Steven avea nevoie de o provocare, era prea simplu să-i sperie pe copiii din cartier, voia să meargă mai departe. Așa că, inspirat din serialele polițiste de la TV, a creat în fața casei sale un loc al crimei, mai bine zis, al unui masacru. Când au văzut scena horror, mai mulți vecini din cartierul East Dallas din Texas au pus mâna pe telefon și au chemat Poliția.

 

Pe gazonul din fața casei, artistul Steven Novak a așezat un manechin căruia îi zdrobise capul, un alt manechin înfășurat într-un sac de gunoi negru și legat bine cu bandă adezivă. Pe trepte, un manechin zace într-o baltă de sânge artificial, cu capul dispărut sub un seif. Pentru „opera de artă”, bărbatul a folosit nici mai mult nici mai puțin de 76 litri de sânge artificial.

 

„Așa am fost mereu…pus pe șotii. Când vine perioada de dinainte de Halloween, e momentul în care îmi dau frâu liber imaginației. Am avut fantome zburătoare, sculpturi uriașe, totul e mereu la maximum la mine în casă. Anul ăsta am vrut să fie altfel, fără aparat de făcut ceață, fără luminițe. Am vrut ceva care să îi înspăimânte, efectiv, pe oamenii care trec prin fața casei. N-am avut nevoie decât de câțiva manechini și niște gelatină ce imită sângele”, a spus Steven Novak, pentru Dallas Observer, citat de New York Post.

Un Halloween de neuitat pentru locuitorii din Dallas
Un Halloween de neuitat pentru locuitorii din Dallas

 

Decorațiunile de Halloween i-au adus fani noi: polițiștii din zonă!

 

Vecinii lui Steven Novak nu au fost deloc încântați de decorațiunile de Halloween montate de bărbatul din Dallas, considerându-le nepotrivite pentru ochii copiilor. Cu toate astea, artistul nu are niciun regret ba, mai mult, este mândru de rezultat.

 

„Roaba plină cu saci mari ce par a avea părți de corp uman în ei este preferata mea. Acum câteva zile, un puști s-a oprit în fața ei, s-a uitat la mine și m-a întrebat ce au pățit oamenii ăia. I-am spus că au mâncat prea multe dulciuri”, a povestit Steven Novak.

Scena desprinsă din filme horror, în fața casei
Scena desprinsă din filme horror, în fața casei

 

Casa bântuită desprinsă din filmele horror i-a adus fani neașteptați lui Steven Novak: polițiștii din Dallas

 

„Mi-au spus câțiva vecini că mai multe mașini de poliție au oprit în fața casei mele zilele astea și că au stat destul de mult acolo. Eu i-am prins doar de două ori. Mi-au spus că sunt fani, că li se pare cool aranjamentul și că singurul motiv pentru au venit a fost că s-au primit mai multe plângeri la secție de la oameni din zonă”, a mai dezvăluit Steven Novak.

 

Cu toate că a ajuns vedetă în cartier, Steven Novak nu se declară încă mulțumit și a spus că anul viitor va fi mai pregătit: „Puteam mai mult, mult mai mult. Credeți-mă, arăta mult mai înfricoșător în schițele mele”.

Tags: