Home » Știri » Dieta Ralucăi Bădulescu. Trucul simplu care a ajutat-o să elimine 70 de kg. Transformarea uimitoare a vedetei de la Kanal D

Dieta Ralucăi Bădulescu. Trucul simplu care a ajutat-o să elimine 70 de kg. Transformarea uimitoare a vedetei de la Kanal D

Violeta Badea / 19.01.2021, 16:30

Dieta Ralucăi Bădulescu. Trucul simplu care a ajutat-o să elimine 70 de kg. Transformarea uimitoare a vedetei de la Kanal D. Raluca Bădulescu este unul dintre cele mai cunoscute personaje din lumea mondenă şi în urmă cu ceva timp a uimit pe toată lumea după ce a reuşit performanţa de a slăbi nu mai puţin de 70 de kilograme. Care este secretul vedetei? Ce dietă ţine după operația de micșorare a stomacului? Raluca Bădulescu a vorbit deschis despre schimbarea prin care a trecut.

Transformarea uimitoare a Ralucăi Bădulescu

În urmă cu câţiva ani, Raluca Bădulescu se confrunta cu kilogramele în plus şi ajunsese să cântărească nu mai puţin de 121 de kilograme. Ajunsă la capătul răbdării, vedeta s-a decis să facă o schimbare majoră şi a apelat la medicii specialişti. Cea mai bună soluţie a fost operaţia de micşorare a stomacului, iar aceasta a ajutat-o enorm.

După ce a recurs la această intervenţie, Raluca Bădulescu a reuşit să slăbească 70 de kilograme, iar acest lucru a determinat-o să fie mult mai responsabilă cu ceea ce mănâncă. Obezitatea îi afecta sănătatea şi îi îngreuna viaţa foarte mult.

În prezent, carismatica vedetă de la Kanal D afişează o siluetă demnă de invidiat şi poate fi comparată lejer cu un fotomodel. Cântăreşte undeva la 50 de kilograme, iar problemele cu care se confrunta par să fie doar o amintire.

In prezent, Ramona Badulescu are o silueta de invidiat si poate fi comparata cu un model
In prezent, Ramona Badulescu are o silueta de invidiat si poate fi comparata cu un model

Care este dieta Ralucăi Bădulescu

Multe persoane care se confruntă cu problema obezităţii sau cu kilogramele în plus s-au întrebat cum a reuşit vedeta să slăbească 70 de kilograme. Aceasta a recunoscut întotdeauna că a recurs la operaţia de micşorare de stomac, dar a urmat şi un stil de viaţă sănătos pentru a-şi menţine greutatea.

„Eu nu cred în regim drastic, cred în regimul de viață pe care l-am învățat de la dl. profesor Copăescu dupa operația de gastric sleeve: mese mici și dese, cantități mici de mâncare de mai multe ori pe zi. Eu așa fac și mănânc orice, însă doar cantități mici”, le-a mărturisit prezentatoarea admiratoarelor sale.

În urmă cu ceva timp, Raluca Bădulescu declara în cadrul unui interviu că după o lună de la operație a slăbit  aproximativ 20 de kilograme. Ceea ce îi dovedea faptul că operația domnului Dr. Copăescu a fost un adevărat succes. Şi dacă vă întrebaţi care este trucul menţinerii? Ei bine, vedeta a mărturisit că mănâncă absolut orice, dar în cantităţi reduse.

„Ideea e să nu mărești cantitatea pe care o mănânci. După o lună de la operație am slăbit 20 de kilograme. Aveam 121, acum am 57. Acum mănânc orice, pentru că sunt pofticioasă îngrozitor. Nu țin regim, mănânc o gură de ciocolată în fiecare zi, mănânc și fast-food din când în când, dar în cantități mici.

Poți lua o gură dintr-o porție de paste. Vrei să mănânci paste? Mănâncă, domnule paste, două furculițe, dar atât. Peste două ore mai mănânci două furculițe. Seara poți mânca o felie de pizza, o felie, nu o pizza.”, a declarat vedeta pentru avantaje.ro.

Medicii specialişti avertizează ca majoritatea persoanelor care ajung să facă această operaţia de micşorare a stomacului au nevoie de consiliere psihologică. Cel mai greu e să-şi schimbe stilul de viaţă şi să realizeze că nu mai trebuie să mănânce cantităţile pe care le consumau înainte. Altfel, riscă să fie totul în zadar şi să pună kilogramele la loc.