Home » Știri » Imperiul Leilor sezon 3. Cine sunt cei 5 investitori de top, care intră în show-ul de la Pro TV, și ce afaceri au

Imperiul Leilor sezon 3. Cine sunt cei 5 investitori de top, care intră în show-ul de la Pro TV, și ce afaceri au

Alexandru Cazacu / 13.12.2021, 16:09

Imperiul Leilor, show-ul prin care antreprenorii au șansa să își vadă afacerea finanțată de unul dintre cei mai mari oameni de afaceri din țara noastră, a ajuns la sezonul al treilea. Află în continuarea acestui articol, cine sunt cei cinci investitori de top din sezonul 3 al show-ului de la Pro TV.

Imperiul Leilor sezon 3. Cine sunt cei 5 investitori

Viața a mai mulți antreprenori s-a schimbat radical în sezoanele precedente ale celebrului show de la Pro TV. Unii dintre cei mai de succes oameni de business din România intră din nou în emisiune susține idei și afaceri care au nevoie de o finanțare. Dan Șucu, Dr. Wargha Enayati, Cristina Bâtlan, Sebastian Dobrincu și Dragoș Petrescu sunt pregătiți să finanțeze cele mai bune idei în cel de-al treilea sezon al emisiunii „Imperiul Leilor”.

Pentru a arăta cât de important este spiritul antreprenorial, cei cinci investitori vor căuta cele mai inovatoare și mai puternice afaceri. Acestea fiind spuse, haideți să aflăm câte ceva despre fiecare dintre cei cinci lei din sezonul al treilea al show-ului de la Pro TV.

Dan Șucu

Se pare că Dan Șucu poate transforma chiar și cel mai mic business într-un adevărat succes. În 1990, el a intrat în domeniul afacerilor, cu doar 1.000 de dolari, iar astăzi a ajuns să conducă un adevărat imperiu al mobilei, adică grupul Mobexpert. Compania sa deține nu mai puțin de 8 fabrici și 26 de hipermarketuri și magazine de mobilă, atât în România, cât și peste hotare.

Imperiul Leilor - sezonul 3. Cine sunt cei cinci investitori
Imperiul Leilor – sezonul 3. Cine sunt cei cinci investitori

Dr. Wargha Enayati

Născut în Germania, Dr. Wargha Enayati este președintele consorțiului de companii „Enayati Group”. De asemenea, el este fondator al Rețelei Private Regina Maria și al Enayati Medical City. Totodată, Dr. Enayati este cel care a înființat Fundația Inovații Sociale Regina Maria și creatorul sistemului privat de sănătate din țara noastră.

Cristina Bâtlan

În urmă cu peste 20 de ani, Cristina Bâtlan înființa compania Musette, unul dintre cele mai importante branduri românești de încălțăminte. Deși a intrat în afaceri pe când avea doar 19 ani, în prezent, Cristina conduce două fabrici și zeci de magazine atât în România, cât și peste hotare. Ba chiar mai mult de atât, încălțămintea și gențile Musette au ajuns în țări precum: Statele Unite ale Americii, Liban, Mongolia, Franța, Austria, Ungaria și Israel.

Dragoș Petrescu

Fără doar și poate, Dragoș Petrescu are experiența necesară pentru a vedea toate punctele slabe ale unei afaceri. Fiind prezent în emisiune încă din primul sezon, lumea a aflat deja că nu este foarte ușor de convins, însă tinerii antreprenori au văzut că se pot baza pe experiența sa în domeniul afacerilor. Dragoș Petrescu este acționar al grupului City Grill, însă administrează mai multe restaurante și cafenele sub brandurile „Caru’ cu bere”, „Hanu’ lui Manuc”, „Pescăruș”, „Brewery Inn”, „Trattoria Buongiorno” și City Café.

Sebastian Dobrincu

În caz că nu știați deja acest lucru, Sebastian Dobrincu este fondatorul platformei Storyheap. Aceasta a devenit lider pe piața de digital marketing, având în portofoliu clienți precum Selena Gomez, Tumblr, Hulu, Universal Music sau Shake Shack. Poate părea incredibil, însă Sebastian a intrat în lumea software-ului în 2009, pe când avea doar 11 ani, iar șase ani mai târziu s-a mutat în SUA.