Home » Știri » iPhone 8 / iPhone X: Preț, specificații și tot ce ar trebui să mai știi despre noul telefon Apple

iPhone 8 / iPhone X: Preț, specificații și tot ce ar trebui să mai știi despre noul telefon Apple

Redactia Știri / 17.09.2017, 02:50
iPhone 8 / iPhone X: Preț, specificații și tot ce ar trebui să mai știi despre noul telefon Apple

Dacă vrei să-ți cumperi un iPhone 8 sau un iPhone X la un preț bun și dacă vrei să-l ai la timp, atunci Quickmobile te poate ajuta.

Cei de la Quickmobile fac mai tot timpul eforturi pentru a aduce telefoanele de top în România cât mai repede, iar iPhone 8 nu face excepție de la regulă. În cazul noilor telefoane de la Apple, prețurile de vânzare sunt cele oficiale impuse de către producător în Europa, au TVA inclus și vin la pachet și cu garanția standard, de doi ani.

iPhone 8 / iPhone X: Specificații

Modelul care se anunță a fi de top vine și cu dotări pe măsură. Toate zvonurile legate de specificații iPhone X vorbesc de un ecran aparte, cu ramă inexistentă pe trei dintre cele patru margini ale ecranului, panou de tip OLED, ceea ce ar fi o premieră în cazul smartphone-urilor Apple. O altă barieră doborâtă ar fi cea a spațiului de stocare, despre care se vorbește că va atinge 512 GB.

Oricum, toate noile versiuni iPhone, împreună cu un nou Apple Watch și Apple TV, vor fi anunțate astăzi, pe 12 septembrie. De la ora 20 vedem telefonul, comentăm ce are și ce nu are, iar în următoarea lună va fi plin internetul de teste în care un Note 8, un LG V30 sau chiar un Huawei Mate 10 vor fi comparate cu noul smartphone Apple.

iPhone 8 / iPhone X: Așteptările pieței

Poate avântul considerabil și neașteptat al Huawei își spune cuvântul, poate de aici schimbarea de strategie, după atâta vreme. Este adevărat, Samsung rămâne lider în piața de mobile vândute, dar Huawei a reușit să declasifice Apple, printr-o mișcare, dacă nu remarcabilă ca valoare, măcar simbolică.

Să nu uităm că anul acesta se și împlinesc zece ani de la lansarea primului iPhone, prin urmare sunt toate șansele ca zvonurile mărețe legate de niște specificații și un preț iPhone extraordinare să se adeverească. Evident, consumatori, investitori, concurență, toată lumea va fi astăzi cu ochii pe surpriza pregătită de Apple, e puțin probabil ca lucrurile să se întâmple ca anul trecut, când cei mai mulți au fost dezamăgiți de inovațiile iPhone 7 și de specificațiile care nu au dus telefonul pe primul loc.

PLAYTECH transmite în format livetext evenimentul Apple. Sunt așteptate iPhone X, iPhone 8, noul Apple Watch, căști AirPods și un nou Apple TV. Desigur, iOS 11, versiunea finală, va fi prezentat și lăudat de Apple, AICI!