Home » Știri » Obiceiurile bizare ale canibalilor Aghori. Şase lucruri care dau fiori

Obiceiurile bizare ale canibalilor Aghori. Şase lucruri care dau fiori

Violeta Badea / 15.01.2021, 10:09
Obiceiurile bizare ale canibalilor Aghori. Şase lucruri care dau fiori

Obiceiurile bizare ale canibalilor Aghori. Şase lucruri care dau fiori. Încă din copilărie am fost fascinaţă să auzim poveşti legate de canibali. Acestea nu sunt simple relatări fantasmagorice, ci aceştia oameni chiar există. În România canibalismul nu este prezentat într-o lumină pozitivă. Acest subiect este evitat şi rezervat doar pentru umorul negru și poveștile de groază. În acest articol vă prezentăm câteva obiceiuri bizare ale canibalilor şi câteva triburi care există încă în unele părţi ale lumii.

Obiceiurile bizare ale canibalilor Aghori

Pe malul fluviului Gange, în nordul Indiei, locuiesc canibalii Aghori. În zilele noastre mai sunt prezenţi foarte puţini, dar cândva mii de oameni aveau acest stil de viaţă. Aceşti canibali cred cu tărie că dacă mănânca oameni vor preveni îmbătrânirea corpului. Iată câteva obiceiuri bizare ale acestora.

1. Folosesc lesuri umane drept paturi

2. Cred că pot să devină mai iluminați spiritual dacă mănâncă carnea celor decedați şi fac ritualuri în acest sens

3. Folosesc craniile pe post de recipiente din care să bea

4. Îşi ung corpurile cu cenuşa rezultată din incinerarea morţilor

5. Produc bijuterii foarte bune din oase şi cranii umane

6. Consideră că puterea vine de la morţi şi fac ritualuri în acest sens

Canibalii Aghori obisnuiesc sa faca altare din trupurile umane si sa bea din craniile victimelor
Canibalii Aghori obisnuiesc sa faca altare din trupurile umane si sa bea din craniile victimelor

Care sunt triburile de canibali care încă există

În unele ţări precum India, Cambodgia şi Africa de Vest există triburi şi în zilele noastre. Pare greu de crezut, dar acestea încă practică canibalismul. Dacă aţi crezut că acesta a dispărut odată cu domesticirea animalelor sălbatice, ei bine v -aţi înşelat. Poveştile triburilor sunt îngrozitoare şi au născut o serie de legende de-a lungul timpului. Iată câteva triburi din lume care au îngrozit omenirea.

  • Tribul din Papua Noua Guinee – este numit Korowai şi cuprinde aproape 4000 de membri. Aceştia se hrănesc în mod regulat cu carne umană. În principiu, atunci când se săvârşeşte un act de răzbunare. Preferatul lor este creierul cald, considerat o adevărată delicatesă. În anul 1961, Michael Rockefeller a dispărut în timp ce colecţiona artefacte despre trib. Se spune spune că acesta a fost mâncat de canibali
  • Tribul din Fijian – aceştia, ca şi cei din Papua Noua Guinee, mănânca carne de om pentru a se răzbuna. Câţiva localnici au încercat să aducă lucrurile la normal pe această insulă, dar nu au avut sorţi de izbândă. Aceşti canibali obişnuiesc să mănânce cu tacâmuri şi să colecţioneze obiecte rare rămase de la victime
  • Triburi din Nuku Heva  – aceasta este o insulă foarte frumoasă care a atras atenţia iubitorilor de călătorii. Însă, ascunde o poveste înfiorătoare. Heike Dorsch şi iubitul ei, Stefan Ramin, planuiseră o excursie de vis, dar totul a devenit un coşmar. Bărbatul a participat la o vânătoare, alături de ghidul turistic, și a dispărut imediat după aceea. Când ghidul s-a întors la femeie, aparent ca să o informeze despre incident, a legat-o de un copac. Heike a reuşit să scape şi să fugă spre plaja, apoi a înotat până a ajuns la o barcă, unde a fost salvată de nişte turişti olandezi.