Home » Life & Style » Povestea de viață a Biancăi Tirsin, Miss Universe România. „Eram batjocorită la școală”. Cum și când i s-a schimbat viața

Povestea de viață a Biancăi Tirsin, Miss Universe România. „Eram batjocorită la școală”. Cum și când i s-a schimbat viața

Alexandru Cazacu / 01.02.2021, 12:38

Bianca Tirsin este câștigătoare concursului Miss Universe România. Tânăra în vârstă de 21 de ani este din Arad și va reprezenta România la finala din Statele Unite din acest an. În cadrul unui interviu, ea a vorbit despre competiția de frumusețe.

Povestea de viață a Biancăi Tirsin

Frumoasa arădeancă este studentă la facultate și este câștigătoarea Miss Universe România. Tânăra a câștigat până acum 13 concursuri de frumusețe și va reprezenta țara noastră în Statele Unite la concursul de frumusețe din acest an. Bianca Tirsin susține că nu s-a considerat niciodată frumoasă.

”Sunt fete care se nasc frumoase și de mici sunt ridicate de părinți, de familie „vai, ești superbă, ești frumoasă!”. Societatea, din nou, te privește. Dar vin anumite obstacole în viață ori când profită oamenii de tine, de faptul că ești frumoasă ori sunt mulți geloși prin faptul că o să spună ești frumoasă și atât”, a mărturisit Bianca Tirsin, potrivit antena 3.ro.

Bianca Tirsin, primul job la 14 ani

Miss Universe România a mărturisit în cadrul interviului că în școala generală era o elevă foarte timidă și chiar ”foarte băiețoasă”. Cu toate acestea, Bianca Tirsin a mers la prima prezentare de modă și s-a îndrăgostit instant de această lume. De asemenea, tânăra studentă la management a vorbit și despre primul său job, pe care la avut la vârsta de doar 14 ani.

””Am fost fata aceea timidă, eram destul de batjocurită la școală prin faptul că am fost tot timpul înaltă, slabă, brunetă. Ba chiar la Balul Bobocilor nu am fost aleasă.

Prima persoană care a crezut în mine a fost un designer, la primul meu job la 14 ani a venit la mine la stand, eram promter la un magazin și mi-a zis „tu ce faci aici?” și i-am zis „lucrez aici, cu ce vă pot ajuta?” și a zis „păi, tu nu ești model? Haide puțin! Aaa, nu ai tocuri și ești așa de înaltă?” și îi zic „Da, vă pot ajuta cu ceva?” și mi-a zis „Da, mă poți ajuta cu ceva, vii la mine săptămâna viitoare în prezentare de modă.

Eram foarte băiețoasă, eram zilnic cu adiași, blugi și un tricou. Și am mers la prima mea prezentare de modă și mi-a plăcut foarte mult că am intrat în lumea această a fashionului”, a povestit Bianca Tirsin.

Cine este Bianca Tirsin
Cine este Bianca Tirsin

Bianca Tirsin, Miss Universe România

Așadar, după cinci ani de zile Bianca Tirsin a fost norocoasa câștigătoare a competiției de frumusețe la care multe fete doar visează. Frumoasa tânără, susține că s-a pregătit mult pentru Miss Universe România și că pentru a câștiga trebuie să ai o bună condiție fizică. Mai mult de atât, se pare că Bianca este și o mare pasionată de citit.

”Pentru Miss Universe m-am pregătit cu trei luni înainte de concurs. În primul rând, pregătirea fizică e foarte importantă trebuie să ai un anumit nivel de fitness sau un corp bine structurat, să petreci cam zilnic o oră cel puțin la sală, alimentație, să alegi în fiecare zi cea mai bună variantă și pregătirea pshihică, a adăugat Bianca.

La data de 1 decembrie 2020, Bianca Tirsin a fost aleasă din 30 de candidate. Iar acum ea va pleca pentru trei săptămâni în SUA pentru finala din 14 februarie.