Home » Știri » În Rusia se vând iPhone-uri gravate cu chipurile lui Putin și Trump

În Rusia se vând iPhone-uri gravate cu chipurile lui Putin și Trump

Sebastian Rotaru / 31.01.2017, 17:01
În Rusia se vând iPhone-uri gravate cu chipurile lui Putin și Trump

Se știe că Rusia este țara unde vezi de toate. Ei bine, de data aceasta, rușii au trecut la alt nivel și vând iPhone-uri „personalizate”.

Un magazin din Rusia vinde iPhone-uri la care logoul Apple (mărul mușcat) a fost înlocuit cu chipurile preşedintelui rus, Vladimir Putin, şi al preşedintelui american, Donald Trump, informează News.ro.

Caviar, firmă rusească specializată în produse de lux, se pare că a sesizat strânsa relație de prietenie dintre Donld Trump și Vladimir Putin și a început să comercializeze modele de iPhone 7 care au gravate pe spate chipurile lui Putin și Trump.

Cele două modele, Supremo Trump şi Supremo Putin, sunt placate cu aur pe spate şi gravate cu portretele lui Trump şi Putin, emblema şi primele versuri din imnurile naţionale ale celor două ţări.

Atât Supremo Trump, cât şi Supremo Putin sunt disponibile în versiunea de 32 GB şi au preţuri pe măsură. Cele două telefoane costă 3.313 dolari fiecare. Alternativ, fani înrăiţi ai celor doi preşedinţi le pot achiziţiona împreună pentru 6.650 de dolari.

Cei de la Caviar nu sunt la prima ispravă de acest gen, având o listă lungă de iPhone-uri cu chipul lui Putin gravat pe spate. Dar este, însă, pentru prima dată când compania scoate telfoane și cu un alt chip decât cel al liderului de le Kremlin.

Deşi nu au fost făcute publice cifre privind vânzările, ţinând cont că aceste telefoane se comercializează de mai mulţi ani, probabil există o piaţă bună în Rusia pentru ele. Cele două noi modele s-ar putea bucura de succes pe piaţa din Rusia, asta dacă nici Apple şi nici Donald Trump nu vor avea ceva împotrivă.

Compania care a creat cele două telefoane personalizate nu se oprește aici și spun că intenţionează să vândă cele două modele la pachet într-o cutie care are forma planetei.