Home » Știri » Știri externe » De ce Archie, fiul Prințului Harry și al lui Meghan Markle, nu va avea niciodată rang de prinț

De ce Archie, fiul Prințului Harry și al lui Meghan Markle, nu va avea niciodată rang de prinț

Violeta Badea / 21.06.2021, 14:35
De ce Archie, fiul Prințului Harry și al lui Meghan Markle, nu va avea niciodată rang de prinț

Scandalul de la Casa Regală este departe de a se fi încheiat! Prințul Charles nu este de acord ca Archie, fiul Prințului Harry și al lui Meghan Markle, să aibă rang de prinț. Care sunt motivele și ce alte detalii incendiare au mai ieșit la iveață veți afla din materialul următor.

De ce Archie, fiul Prințului Harry și al lui Meghan Markle, nu va avea niciodată rang de prinț

Când toată lumea credea că spiritele s-au calmat în familia Casei Regale, noi detalii incendiare ies la iveală. Se pare că Prințul Charles nu va fi de acord niciodată ca Archie, fiul Prințului Harry și al lui Meghan Markle, să ajungă prinț. Potrivit jurnaliștilor de la Daily Mail, fiul Reginei Elisabeta a-II-a este decis să limiteze numărul de membri regali ai casei britanice, deoarece publicul nu dorește să plătească pentru o monarhie în continuă expansiune.

Toate măsurile se vor aplica atunci când Charles va deveni rege. Așa cum era de așteptat, vestea nu le-a picat deloc bine ducilor de Sussex. Ulterior, Prințului Harry și Meghan Markle au lansat acuzații dure la adresa familiei regale. Multe dezăluiri au fost făcute chiar în timpul interviului pe care cei doi i l-au acordat celebrei Oprah Winfrey.

„În lunile în care am fost însărcinată, am avut discuții despre faptul că nu va primi Securitate, nu i se va acorda un titlu și, de asemenea, au existat conversații despre cât de închisă ar putea fi culoarea pielii lui atunci când se va naște“, preciza Meghan Markle în timpul interviului.

Acum, apar noi dezvăluiri. Se pare că Prințul Charles i-a comunicat fiului său toate planurile pe care le are în legătură cu Casa Regală. Mai exact, viitorul rege dorește ca doar moștenitorii tronului să primească titluri complete și sprijin financiar și polițienesc finanțat de contribuabili.

„Li s-a spus lui Harry și Meghan că Archie nu va fi niciodată prinț, chiar și atunci când Charles va deveni rege”, se arată în Daily Mail.

Printul Charles nu este de acord ca Archie sa ajunga print
Printul Charles nu este de acord ca Archie sa ajunga print

Ce părere are Meghan Markle

Dezvăluirea de mai sus apare și într-o nouă carte despre familia regală. Autorul a mărturisit că William l-a dat afară pe fratele lui din casă în urma plângerilor că Meghan îi hărțuia pe angajați. Ceea ce este scris în această carte se leagă cu ceea ce au dezvăluit ducii de Sussex în timpul interviului pe care i l-au acordat jurnalistei Oprah Winfrey.

Prințului Harry și Meghan Markle sunt foarte dezamăgiți de Prințul Charles, deoarece nu se așteptau ca fiul lor să nu primească titlul de prinț. În timpul interviului, mama lui Archie vorbea pe tema acestui subiect și spunea următorul lucru:

„Când tatăl lui Harry devine rege, automat Archie și următorul nostru bebeluș vor deveni prinț sau prințesă sau orice ar fi ei … Dar, de asemenea, nu este dreptul lor să-l ia”, spunea Meghan Markle.

Soția Prințului Harry nici nu mai vrea să audă de membrii familiei regale și a luat decizia de a nu participa la dezvelirea statuii Prințesei Diana. Monumentul marchează faptul că mama lui Harry și a lui Wiliiam ar fi împlinit vârsta de 60 de ani, pe data de 1 iulie. Dezvelirea statuii va avea loc fix la aceeași dată, iar cei doi frați vor fi prezenți, împreună cu apropiații Casei Regale.