Home » Știri » Știri externe » Tânărul care susține că a trăit pe Marte. Ce a dezvăluit despre Planeta Roșie și ce spun oamenii de știință. Detalii extraordinare

Tânărul care susține că a trăit pe Marte. Ce a dezvăluit despre Planeta Roșie și ce spun oamenii de știință. Detalii extraordinare

Manolică Anca / 28.06.2021, 11:30
Tânărul care susține că a trăit pe Marte. Ce a dezvăluit despre Planeta Roșie și ce spun oamenii de știință. Detalii extraordinare

Boris Kipriyanovich, tânărul care susține că a trăit pe Marte, este unul dintre cei mai cunoscuți „copii indigo” din lume. El a uimit o lume întreagă atunci când a dezvăluit prin ce a trecut de fapt pe Planeta Roșie. Până și oamenii de știință au rămas nedumeriți. Află-i întreaga poveste.

Tânărul care susține că a trăit pe Marte

Boris Kipriyanovich s-a născut în 1996, în Volgograd, Rusia. Tânărul care susține că a trăit pe Marte este unul dintre cei mai renumiți „copii indigo” de pe planetă. Aceștia sunt copii care au abilități paranormale încă de la o vârstă foarte fragedă.

Încă de la bun început copilul a uimit cu personalitatea sa. Mama lui, medic de meserie, spune că știa că este special de îndată ce și-a ridicat capul fără niciun sprijin, la doar două săptămâni de la naștere. Ea susține că a început să vorbească câteva luni mai târziu și până la vârsta de un an și jumătate a fost capabil să citească, să deseneze și să picteze.

De la vârsta de șapte ani, copilul a început să uimească oamenii de știință cu vastele sale cunoștințe despre Univers. Părinții lui susțin că nu l-au învățat nimic despre spațiu în copilărie, dar spun că el stătea adesea și vorbea despre Marte, sistemele planetare și civilizațiile extraterestre și nu a trecut mult timp până a început să pretindă că s-a născut pe Marte.

Viața pe Marte

El a spus că înainte a trăit pe o planetă grav afectată de război și care a suferit mult din cauza unui dezastru nuclear în vremurile de demult. Mai mult, spune că acolo el a fost într-o aparentă misiune de salvare a omenirii pe Planeta Roșie.

Boris ar fi afirmat că Marte are încă o civilizație extraterestră, în ciuda faptului că a suferit o catastrofă nucleară masivă în trecutul îndepărtat. Potrivit spuselor sale, acești marțieni au peste doi metri înălțime și se opresc din procesul de îmbătrânire la 35 de ani. În plus, sunt foarte avansați din punct de vedere al tehnologiei și pot efectua călătorii interstelare.

„Îmi amintesc de vremea aceea, când aveam 14 sau 15 ani. Marteții duceau tot timpul războaie, așa că de multe ori ar trebui să particip la raiduri aeriene cu un prieten de-al meu.”, a spus el, potrivit The Sun.

De asemenea, el a mai spus că marțienii au avut o legătură specială cu vechii egipteni și că el a fost anterior un pilot marțian care a călătorit pe Pământ. Potrivit acestuia, viața de pe planeta noastră ar urma să se schimbe în totalitate după ce statuia Sfinxului din Egipt va fi „deblocată”. Și se pare că mecanismul de deschidere ar fi ascuns undeva în spatele urechii.

Sfinxul din Egipt
Sfinxul din Egipt

Ce spun oamenii de știință despre tânărul care susține că a trăit pe Marte

În anul 2008, tânărul a fost chiar și subiectul unui film documentar. „Experții” OZN  au spus atunci că este cu adevărat un „copil indigo”. Însă, psihiatrii nu împărtășesc aceeași ideea, ei spunând că aceste tipuri de „abilități” țin de boala ADHD. Numeroasele studii în domeniu au arătat că tinerii foate inteligenți sunt obsedați de dinozauri și Uivers.

Toți cercetătorii  care au vorbit cu el l-au descris pe Boris ca fiind un tânăr extrem de timid, cu o inteligență peste medie, și s-au declarat uluiți de cunoștințele și vocabularul său.

De asemenea, Boris susține că nu este singurul copil din spațiul cosmic de pe Pământ, susținând că există și alții ca el care au fost trimiși aici și într-o misiune specifică de salvare a umanității. El avertizează că ne vom confrunta cu aceeași soartă catastrofală ca și „poporul său” dacă nu ascultăm avertismentele sale apocaliptice.