Home » Știri » Știri sociale » Cazul Caracal. Ce a dezvăluit Gheorghe Dincă despre locul în care s-ar afla Alexandra Măceșanu

Cazul Caracal. Ce a dezvăluit Gheorghe Dincă despre locul în care s-ar afla Alexandra Măceșanu

Violeta Badea / 04.03.2021, 14:15
Cazul Caracal. Ce a dezvăluit Gheorghe Dincă despre locul în care s-ar afla Alexandra Măceșanu

Cazul Caracal. Ce a dezvăluit Gheorghe Dincă despre locul în care s-ar afla Alexandra Măceșanu. Au trecut aproape doi ani de când Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu au fost răpite, sechestrate și violate în casa groazei din Caracal, dar adevărul nu a ieșit încă la iveală. Gheorghe Dincă și-a schimbat de mai multe ori declarațiile, inclusiv la ultima întâlnire din fața magistraților. În acest articol veți afla ce a dezvăluit monstrul din Caracal despre locul în care s-ar afla Alexandra Măceșanu.

Cele doua fete au disparut in urma cu aproape doi ani
Cele doua fete au disparut in urma cu aproape doi ani

Cazul Caracal. Ce a dezvăluit Gheorghe Dincă despre locul în care s-ar afla Alexandra

Cu toate că anchetatorii au stabilit că Alexandra Măceșanu a fost ucisă, iar fragmentele osoase din curtea lui Dincă îi aparțineau acestei fete, cazul este departe de a fi încheiat! Gheorghe Dincă este judecat pentru uciderea Alexandrei Măceşanu şi a Luizei Melencu, iar procesul înaintează foarte greu. De-a lungul timpului, monstrul din Caracal și-a schimbat declarațiile de mai multe ori.

La început a spus că le-a răpit pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu, după care le-a ucis și le-a ars trupurile în butoiul din spatele curții sale, apoi a susținut că le-a răpit, dar nu le-a ucis. Familiile fetelor sunt dărâmate de durere și nu știu dacă vor afla vreodată adevărul.

Alexandru Cumpănașu a fost prezent miercuri, 3 martie 2021, la Tribunalul Olt, acolo unde a avut loc un nou termen în procesul în care este judecat Gheorghe Dincă pentru uciderea celor două fete. Unchiul Alexandrei este martor în proces și a răbufnit în fața magistraților, întrebându-l pe Dincă unde este Alexandra.

„Am răbufnit, la un moment dat, și l-am întrebat „Spune unde e”. Doamna judecător a intervenit și a precizat că acesta a ales să spună la final. Și eu l-am apostrofat în acest dialog scurt, dacă fetele sunt în viață să spună acum, nu la finalul procesului. M-a întrebat de ce nu am căutat în Turcia. A avut o atitudine defensivă și la un moment dat chiar i-am spus doamnei judecător că intenționează să mă provoace prin atitudinea pe care o avea, dar mi-am păstrat calmul”, a mărturisit Alexandru Cumpănașu.

Alexandru Cumpanasu este martor in proces
Alexandru Cumpanasu este martor in proces

Gheorghe Dincă are zero remușcări

Alexandru Cumpănașu a spus că monstrul din Caracal pare lipsit de remușcări și și-a păstrat luciditatea, după cei doi ani de arest preventiv. De asemenea, Cumpănașu are încredere în judecătoare și o consideră o persoană de bună-credință, deoarece a ascultat tot ce aveade spus și nu a omis nimic. Acesta a declarat că audierea a durat peste o oră și jumătate.

„Are zero remușcări. Și la fel și Risipițeanu. Niciunul dintre ei nu are remușcări. Încearcă să obțină o pedeapsă cât mai mică. În procesul de azi, stătea la pândă, astfel încât să arunce diverse lucruri care să-i fie favorabile”, a declarat unchiul Alexandrei.

La ultimul termen, de pe data de 17 februarie, Gheorghe Dincă a fost pus față în față cu primii martori! Cel acuzat că a ucis cu sălbăticie două copile a avut tupeul fantastic de a o lua la întrebări pe bunica Luizei Melencu, din boxă. Următorul termen în acest proces va fi pe data de 17 martie.