Home » Politică » Justiție » Cazul Caracal. Mărturisirea făcută de Dincă, la 3 ani de la dispariția Luizei. De ce a răpit-o de fapt

Cazul Caracal. Mărturisirea făcută de Dincă, la 3 ani de la dispariția Luizei. De ce a răpit-o de fapt

Manolică Anca / 21.04.2022, 17:36
Cazul Caracal. Mărturisirea făcută de Dincă, la 3 ani de la dispariția Luizei. De ce a răpit-o de fapt

Apar noi dezvăluiri șocante în cazul Caracal. La trei ani de când Luiza Melencu a plecat de acasă și nu s-a mai întors, Gheorghe Dincă a povestit în detaliu cum a răpit-o pe adolescentă la ce fapte oribile a supus-o. Iată toate mărturisile șocante făcute de principalul suspect în acest caz în fața instanței.

Gheorghe Dincă a povestit cum a răpit-o pe Luiza Melencu

Apar noi informații șocante în cazul Caracal, după ultimele dezvăluiri făcute de Gheorghe Dincă. Acesta a povestit în detaliu cum a răpit-o pe Luiza Melencu, dar și ce s-a întâmplat în orele de după. Reamintim faptul că Gheorghe Dincă este principalul suspect în cazul disparițiilor celor două fete, Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu.

Acum, după aproape trei ani de la acele întâmplări teribile, și la doi ani de când se află în spatele gratiilor, acesta a decis să rupă tăcerea. Monstrul din Caracal a povestit în fața instanței pas cu pas firul evenimentelor, susținând că Luiza i-a dat de înţeles că practica prostituţia și, totodată, că nu el a ucis-o pe fată. Totul a fost înregistrat, iar Antena 3 a făcut publice aceste mărturii.

Ce s-a întâmplat în mașina lui Dincă

„Dacă dumneavoastră aţi văzut că este tânără, v-a spus că este elevă, nu aţi găsit că este o diferenţă cam mare de vârstă între anii ei şi ai dumneavoastră ca să iniţiaţi o discuţie cu ce făcea ea, unde se ducea?”, a fost întrebarea pusă de judecător. Acesta a răspuns că nu a analizat situația, adăugând că o persoană serioasă nu iese niciodată în stradă și nici nu face cu mâna mașinilor.

Întrebat de judecător dacă se consideră o persoană serioasă, bărbatul a spus că da, adăugând că are copii. De asemenea, în momentul în care a fost întrebat de ce i-a oferit acele două bancnote de zece lei, acesta a susținut că ar fi vrut să o ajute pe Luiza Melencu, care părea că are probleme financiare.

Gheorghe Dincă a povestit cum a răpit-o pe Luiza Melencu
Gheorghe Dincă a povestit cum a răpit-o pe Luiza Melencu

Monstrul de la Caracal susține că i-a propus fetei să îi dea drumul, dar pe o înțelegere. Lucrurile au degenerat mai apoi, și aceasta ar fi început să îl lovească cu palmele, moment în care a răbufnit și el.

„Nu vă mint, dar sunt atâtea şi e atâta timp. I-am spus că îi dau drumul dacă mergem să facem s** n*****. Pe drum, venind spre casă, spre mine, am lăsat geamul şi am aruncat telefonul. Am zis că îl iau la întoarcere. Ea a observa că am aruncat telefonul şi a început să mă lovească cu palmele în umeri.

A insistat cu palmele şi m-a lovit peste ochi, nu mai ştiu ce a făcut. Am oprit pe partea dreaptă, am trecut în spate, am scos cureaua şi am legat-o de mâini”, se arată într-o parte din înregistrarea cu mărturia făcută de Gheorghe Dincă.

Trei ani de când mama și bunicii o caută cu disperare şi încă mai cred într-o minune

S-au făcut trei ani de când Luiza Melencu a dispărut de acasă. Iar mama sa a ajuns la capătul răbdării. Femeia își așteaptă fiica în fiecare zi să intre din nou pe ușă, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Cu toate acestea, ea este convinsă că fata trăiește, însă totul este mușamalizat de autorități, pentru a nu fi dată în vileag rețeaua de trafic de carne vie din care ar face parte oameni foarte importanți.

Îndurerată, femeia a scris un mesaj uluitor pe rețelele de socializare, în care și-a strigat, din nou, disperarea.

„Azi ai făcut trei ani de când nu ești lângă noi. Durerea mare este că înca nu știm nimic despre soarta ta, decât filmul pe care l-au regizat instituțiile statului și actorul principal e numai Dincă. Cu trei ani în urmă, pe 14 aprilie 2009, te-am auzit pentru ultima dată. Ne-am rugat si ne rugăm în continuare pentru tine copilul meu scump și drag.

În acest caz știu în realitate ce s-a întâmplat, numai că nu vor să scoată în relief traficul de persoane. Dumnezeu să te protejeze, iar celor ce ți-au făcut asta să le dea Dumnezeu ce ne-a dat și nouă. Lulu, copilul meu, azi faci 3 ani. Te iubim enorm pt că știm că tu trăiești și speranță nu ne-o ia nimeni. Sperăm, sperăm”.

Între timp, procesul lui Gheorghe Dincă a avut o nouă înfățișare, în care principalul suspect a povestit cum a răpit-o pe Luiza.