Home » Știri » Știri sociale » Cazul Caracal. Mesajul sfâșietor al mamei Luizei Melencu, la 1 an și 7 luni de la dispariția fetei. Cum încearcă familia să afle adevărul

Cazul Caracal. Mesajul sfâșietor al mamei Luizei Melencu, la 1 an și 7 luni de la dispariția fetei. Cum încearcă familia să afle adevărul

Redactia Știri / 27.10.2020, 17:48
Cazul Caracal. Mesajul sfâșietor al mamei Luizei Melencu, la 1 an și 7 luni de la dispariția fetei. Cum încearcă familia să afle adevărul

Durere de nedescris. Acesta este cuvântul care o poate caracteriza cel mai bine pe mama Luizei Melencu, la 1 an și 7 luni de la dispariția fetei. S-au scurs luni de zile de când femeia se luptă să descopere ce s-a ales de fiica ei. S-au scurs luni de zile în care Gheorghe Dincă, bărbatul care a recunoscut că a răpit-o pe fată, s-a jucat și se tot joacă cu declarațiile în fața procurorilor. Procesul pentru judecarea lui Dincă a început, iar familia Luizei își dorește un singur lucru: adevărul. Adevărul despre ce s-a întâmplat în realitate cu Luiza.

Cazul Caracal. 1 an și 7 luni de la dispariția Luizei Melencu

1 an și 7 luni de la dispariția Luizei Melencu, o perioadă cruntă de suferință pentru apropiații fetei. Durere de nescris pentru mamă, al cărei suflet este măcinat pe zi ce trece de suferință. Timpul trece, dar nu apare nici o informație concludentă încă în ancheta Caracal. Un caz care a îngrozit România. Declarațiile șocante făcute de Gheorghe Dincă i-au pus eticheta de monstru de la Caracal.

A recunoscut în fața oamenilor legii că le-a răpit pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, declarând în primă fază că le-a ucis pe cele două tinere în chinuri de nedescris. Timpul a trecut, iar declarațiile lui în fața procurorilor s-au schimbat. S-a sucit, spunând apoi că fetele au plecat în viață din casa lui. Cineva le-a luat pe cele două din casa lui.

La 1 an și 7 luni, de când nu se mai știe nimic de Luiza, după numeroase percheziții făcute pe proprietatea lui Dincă și în alte locuri relevante pentru anchetă, după ce „monstrul din Caracal” și-a tot schimbat declarațiile, procesul în care el este judecat a început. Cu ușile închise.

Ambele familii, Melencu și Măceșanu, își doresc un singur lucru: adevărul despre copilul lor. Un adevăr extrem de prețios care se lasă așteptat și pe care unii nu vor să-l lase descoperit. Timpul continuă să treacă, iar sufletelor părinților continuă să fie chinuite de durere.

1 an și 7 luni de la dispariția Luizei Melencu
1 an și 7 luni de la dispariția Luizei Melencu

Mama Luizei Melencu, strigăt de durere

Mama Luizei Melencu și-a strigat suferința prin intermediul unui mesaj postat pe Facebook. S-a împlinit 1 an și 7 luni de la dispariția fetei, iar femeia este disperată. Orice părinte ar fi dărâmat de durere în locul ei.

„Cu 1 an și 7 luni în urmă, acest șacal te-a răpit lăsând în urmă numai suferință. Suferința cea mare pentru voi au provocat-o instituțiile statului. Luiza, îngerul meu, oriunde ai fi, Dumnezeu să-ți dea putere să scapi din mâinile șacalilor care te-au vândut.

E mult, dar sper ca Dumnezeu să facă o minune și pentru tine, suflet blând. Te iubesc, Lulu meu”, sună mesajul sfâșietor al Monicăi Melencu, o mamă din România care nu mai cunoaște liniștea de luni bune.

În timp ce familiile celor două fete trec printr-o suferință cruntă, Dincă sfidează orice normă a bunului simț. Bunicul Luizei a vorbit despre comportamentul „monstrului de la Caracal” din sala de judecată.

„Dincă e acelaşi arogant, cu tupeu şi nesimţire. Voia să citească din nou dosarul, iar judecătoarea i-a explicat că nu mai are ce să citească, ultima oară a semnat că se documentase, că studiase dosarul”, a povestit bunicul Luizei Melencu la România TV.

Acesta este dispus să recurgă la orice măsură pentru a afla ce s-a întâmplat în realitate cu nepoata lui, dar și cu Alexandra, cealaltă fată răpită de Dincă.

Vreau să atrag atenţia ministrului Justitiei că dacă acest caz nu se va judeca cu sinceritate, eu am să merg în faţa Palatului Justiţiei şi promit că o să fac greva foamei. Vreau să aflăm în realitate ce s-a întamplat cu Luiza şi Alexandra”, a mai spus el.

1 an și 7 luni, o perioadă care a fost ca o eternitate pentru apropiații celor două fete. Aceștia au făcut tot ce le-a stat în puteri pentru a face dreptate, fiind hotărâți să lupte în continuare pentru a descoperi adevărul.