Home » Life & Style » Horoscop » Ce culoare se potrivește fiecărei zodii – 12 nuanțe pentru 12 zodii

Ce culoare se potrivește fiecărei zodii – 12 nuanțe pentru 12 zodii

Pană Emanuela / 05.01.2021, 08:25
Ce culoare se potrivește fiecărei zodii – 12 nuanțe pentru 12 zodii

În astrologie, fiecare zodie este caracterizată de o culoare benefică. Aceasta poartă în ea anumite caracteristici și influențează aura nativilor, le stimulează energia spirituală și le poate aduce echilibrul pierdut. Află ce nuanță ți se potrivește, în funcție de data la care te-ai născut.

Horoscopul culorilor

Fiecare nativ din zodiac are anumite caracteristici și culori care cu care rezonează, care îl fac să se simtă bine în pielea lui și să iasă de sub semnul anonimatului. Despre unele se spune că poartă noroc, despre altele că aduc încredere în sine și chiar stabilitate în relațiile cu cei din jur. Culoarea talisman a fiecărei zodii are puterea de a înălța spiritul și ne ajută să ieșim în evidență.

Horoscopul culorilor evidențiază fiecare culoare sau nuanță cu care sunt compatibile zodiile, precum și starea de spirit pe care le-o conferă. Astfel, astrele ne induc anumite preferințe cromatice și ne fac să ne simțim mai confortabil purtând anumite nuanțe sau decorând încăperile cu ajutorul lor.

Astfel, pe baza unor informații furnizate de zodia ta, putem ghici care este culoare ta preferată, fie că ești pasionat/ă de galben, roșu, verde, albastru, violet, etc.

Citește și: Horoscop 2021: cum arată partenerul tău, în funcție de zodie

Care este culoarea spirituală a zodiei tale

Află în continuare care este culoarea ta norocoasă, în funcție de zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărăsător, Pești.

Ce culoare se potrivește fiecărei zodii, de la alb la roșu, albastru și galben
Ce culoare se potrivește fiecărei zodii, de la alb la roșu, albastru și galben

Berbec

Nativul zodiei Berbec se simte perfect când poartă roșu. Vorbim despre o culoare puternică, ce emană energie, optimism și vigurozitate și se mulează întocmai pe caracteristicile acestei zodii. În plus, roșul ține departe de tine energiile negative.

Taur

Taurul este cunoscut ca unul dintre cei mai calmi și liniștiți nativi, fapt pentru care culorile potrivite naturii lui sunt albastrul cerului și verdele crud al ierbii. Acest nativ este deseori pasiv și reținut, dar contemplativ, purtând aceste nuanțe pentru un plus de echilibru, consecvență și confort.

Gemeni

Nativul din Gemeni este caracterizat de o veselie proverbială, care se cere susținută printr-o culoare optimistă, solară, cum este galbenul. Aceasta te ajută să scapi de emoțiile care nu sunt constructive, de negativism și chiar de depresie. De asemenea, te influențează pozitiv și nuanțele de violet.

Rac

Cei născuți sub acest semn zodiacal se asortează în mod instinctiv cu planeta care îi guvernează și anume Luna. Un Rac se simte în apele lui când poartă alb sau albastru pal și obișnuiește să poarte bijuterii și haine de ocazie cu elemente aurii. Acest nativ evită să poarte haine negre sau gri, asociind aceste culori cu negativitatea.

Leu

Leii sunt guvernați de Soare, astfel că nu este de mirare de ce le plac atât de mult culorile solare. Acești nativi optează de cele mai multe ori pentru auriu, portocaliu și chiar roșu, deoarece cred că le reflectă cel mai bine curajul, generozitatea și căldura sufletească. Spre deosebire de Rac, nativul zodiei Leu se simte excelent și când poartă negru.

Balanță

Culoarea perfectă pentru acest semn zodiacal este albastrul închis sau bleumarinul, simbol prin excelență pentru calm și concentrare. Această culoare stimulează intelectul, talentele ascunse, comunicarea și dorința de cunoaștere a profunzimii lucrurilor.

Scorpion

Învăluit în mister, Scorpionului i se potrivește stacojiul pasional, elegant și sofisticat. De asemenea, acestui nativ îi vin bine și nuanțele de roșu închis sau vișiniu, care dezvăluie profunzimea sentimentelor, pasiunea și natura lui interioară complexă.

Săgetător

Dacă te-ai născut sub acest semn zodiacal, atunci probabil că ai descoperit deja că cel mai bine ți se potrivesc tonurile de albastru închis și violet. Când le porți te simți mai deschis/ă, empatic/ă, și manifești mai multă înțelegere față de cei din jur. De asemenea, aceste culori te îndeamnă la comunicare echilibrată.

Capricorn

Chiar dacă pentru unii pot părea șterse, pe tine culorile pământii te fac să te simți liber și în largul tău. Fie că te îmbraci în gri, maro, cafeniu sau alte culori pale, acestea se mulează perfect stabilității semnului tău zodiacal.

Vărsător

Acest nativ adoră verdele, griul și albastrul pal, pentru echilibru, inspirație și speranță. În ceea ce privește accesoriile, rujul de buze sau lacul de unghii, persoana născută în zodia Vărsător va opta mereu pentru nunațe de lila sau ciclam, care o scot din anonimat și îi domolesc, în același timp, pornirile năvalnice.

Pești

Culorile care trebuie să-ți domine locuința, dar mai ales garderoba, sunt argintiul și albastrul profund al marii. Acestea îți susțin creativitatea și te protejează fizic și emoțional. În plus, albastrul are mai are și „darul“ de crește intuiția și capacitățile telepatice.