Home » Știri » Știri sociale » Cele mai bune bancuri cu intelectuali – 14 glume de primă clasă

Cele mai bune bancuri cu intelectuali – 14 glume de primă clasă

Pană Emanuela / 04.01.2021, 16:24

Platon spunea: „Până și zeilor le plac glumele“, așa că ne-am gândit să începem cu toții noul an cu zâmbetul pe buze, motiv pentru care am pregătit pentru dumneavoastră o colecție de bancuri despre și pentru persoane cu inteligența peste medie. Să aveți poftă la râs!

Cele mai bune bancuri cu intelectuali

Râsul reprezintă o formă de exprimare, dar și o metodă de relaxare și eliminare a tensiunilor lăuntrice, ajutându-ne la dezvoltarea relațiilor interumane, dar și la dezvoltarea unui spirit optimist. Numeroase studii au concluzionat efectul benefic al râsului, care ne face mai fericiți și mai sănătoși. După cum spune și Charlie Chaplin, un reper al comediei cinematografice:

O zi în care nu ai râs, este o zi pierdută“.

Așadar, pentru a înepe prima zi lucrătoare din an așa cum se cuvine – cu un spirit de veselie, vă aducem în atenție câteva bancuri despre intelectuali, la care, probabil, cel mai mult vor râde… tot intelectualii.

Citește și: Cele mai bune filme de animație din toate timpurile. Top 20

14 glume sofisticate. Tu la câte ai râs?

Să râdem împreună! Iată 14 glume de primă clasă.

Top 14 bancuri despre și pentru intelectuali
Top 14 bancuri despre și pentru intelectuali

1. Einstein, Newton și Pascal se joacă de-a v-ați ascunselea. E rândul lui Einstein să se pună, așa că se întoarce cu spatele, își acoperă ochii și începe să numere până la 10. Pascal fuge să se ascundă. Newton desenează pe pământ un pătrat cu latura de un metru, chiar în dreptul lui Einstein, apoi se așează în mijlocul lui. Einstein ajunge cu numărătoarea la 10 și își descoperă ochii. Îl vede, imediat, pe Newton și exclamă: „Newton, te-am găsit! Te pui!“.

Newton zâmbește și spune: „Nu m-ai găsit pe mine, ai găsit un newton pe metru pătrat. L-ai găsit pe Pascal“.

2. Un fizician, un matematician şi un inginer sunt rugaţi să estimeze volumul unei bile roşii de cauciuc. Fizicianul o scufundă într-un lichid şi măsoară volumul dispersat. Matematicianul îi măsoară diametrul şi calculează o integrală. Inginerul caută volumul în tabelul lui cu dimensiunile bilelor roşii de cauciuc.

3. Un matematician și un inginer au acceptat să participe la un experiment. Amândoi au fost invitați într-o cameră, unde, în celălalt capăt, pe un pat, era așezată o frumoasă femeie goală. Li s-a spus că la fiecare 30 de secunde, le era permis să se deplaseze jumătate din distanța dintre ei doi și femeie. Matematicianul a spus „N-are niciun rost“ și a plecat. Inginerul, în schimb, a rămas. Înainte să iasă din cameră, matematicianul a exclamat: „Nu vezi, n-o să ajungi niciodată la ea?“. La care inginerul răspunde: „Și ce dacă? În curând o să fiu suficient de aproape pentru toate scopurile practice“.

4. Sartre stă într-o cafenea din Paris şi îşi citeşte schiţa eseului său „Fiinţa şi neantul“. Îi spune chelnerului: „Aş vrea o cafea, dar fără frişcă“, iar acesta, la rândul său, îi răspunde: „Îmi pare rău, nu mai avem frişcă. Nu vreţi fără lapte?“.

5. Ştiţi ce a făcut Pavlov după ce i-a murit câinele? A continuat să-i aducă de mâncare.

6. Pavlov bea o halbă de bere într-un bar. Brusc, începe să-i sune telefonul. Pavlov țâșnește de pe scaun și urlă: „Fir-ar, am uitat să dau de mâncare la câine!“.

7. Soția unui logician tocmai a născut. Doctorul pune nou-născutul în brațele tatălui. Soția întreabă nerăbdătoare: „Deci, e băiat sau fetiță?“. Logicianul răspunde: „Da“.

8. De câţi filosofi e nevoie ca să schimbi un bec? Defineşte schimbarea!

9. Pisica lui Schrödinger intră într-un bar. Și nu intră.

10. Soția programatorului îi spune: „Du-te la magazin și ia o pâine, dacă au ouă, ia o duzină“. Programatorul se întoarce acasă cu 12 pâini.

11. De ce e greu să glumeşti cu cleptomanii? Pentru că ei iau întotdeauna lucrurile aşa cum sunt.

12. Stau doi bărbaţi în tren. Unul din ei mânca seminţe de mere. Celălălt întreabă cum de mănâncă seminţe de mere. Bărbatul răspunde:

– „Seminţele de mere te fac mai deştept“.

– „Păi dă-mi şi mie câteva“.

– „Zece lei“.

Barbatul îi dă zece lei, începe să ronţăie cele câteva seminţe şi zice la un moment dat:

– „De zece lei puteam să-mi iau două kile de mere şi mai mâncam şi seminţele“.

Celălalt:

– „Vezi?, deja îşi fac efectul…“.

13. Trei logicieni intră într-un bar. Barmanul îi întreabă: „Doriţi toţi ceva de băut?“. Primul logician răspunde: „Nu ştiu“. Al doilea logician răspunde: „Nu ştiu“. Al treilea logician răspunde: „Da!“.

14. Un programator merge la un informatician să-i ceară bani împrumut.

– „Cât să-îi dau?“.

– „500 de dolari“.

– „Ştii ce, îți dau 512 să fie rotund“.