Home » Știri » Știri sociale » Cu ce se ocupă fiica lui Dan Diaconescu, la doar 16 ani. ”Vrea să ia Premiul Nobel!”

Cu ce se ocupă fiica lui Dan Diaconescu, la doar 16 ani. ”Vrea să ia Premiul Nobel!”

Alexandru Cazacu / 03.06.2022, 14:32
Cu ce se ocupă fiica lui Dan Diaconescu, la doar 16 ani. ”Vrea să ia Premiul Nobel!”

Dona, fiica lui Dan Diaconescu, este olimpică pe țară la bilogie, iar tatăl său este foarte mândru de ea. Ba chiar mai mult de atât, fondatorul postului de televiziune OTV o însoțește pe fiica sa la toate concursurile din țară, fiind chiar prezent și la Olimpiada Națională de Biologie, care a avut loc la Cluj, în luna aprilie, potrivit Ego.ro.

Cu ce se ocupă fiica lui Dan Diaconescu, la doar 16 ani

După cum spuneam, fiica lui Dan Diaconescu este olimpică pe țară la biologie și are șanse mari să participe chiar și la Olimpiada Internațională de Biologie, care se va desfășura în Armenia, în luna iulie. Ei bine, conform normelor în vigoare, aceste performanțe îi vor asigura Donei, peste doi ani, un loc la Facultatea de Medicină, fără să susțină alte examene.

„Dona a fost inclusă în lotul lărgit național, din care fac parte 20 de elevi, din clasele IX-XII. Ea are mari șanse să participe și la Olimpiada Internațională de Biologie, care va avea loc în Armenia, în perioada 10 – 18.07.2022. Momentan, încă nu au fost anunțați titularii. Urmare a performanțelor, Dona are deja un loc asigurat, la Facultatea de Medicină din București”, au spus apropiații familiei lui Dan Diaconescu, pentru Ego.ro.

„Își dorește Premiul Nobel în Medicină”

Dona Diaconescu are 16 ani și este elevă în clasa a X-a, la Liceul „Gheorghe Lazăr”. Tânăra are planuri mari de viitor, ținând cont de faptul că își dorește să obțină „Premiul Nobel” în Medicină. Din acest punct de vedere, Dan Diaconescu o susține să își vadă visul împlinit. Tânăra vrea să devină medic, însă i-ar face plăcere să își desfășoare activitate și în cercetare.

„Fiica lui Dan Diaconescu are 16 ani, este și frumoasă și foarte deșteaptă, scrie și poezii. Vrea să devină doctor, să obțină Premiul Nobel în Medicină”, au mai spus sursele menționate.

Fiica lui Dan Diaconescu lucrează cu jumătate de normă în televiziune

Deși este încă adolescentă, se pare că Dona a moștenit pasiunea tatălui ei pentru televiziune. Ba chiar mai mult de atât, ea lucrează cu jumătate de normă la un mic post de televiziune, din cartierul Primăverii. Aici, fiica lui Dan Diaconescu se ocupă cu realizarea unor pod-casturi despre cripto-monede, mai scrie sursa citată.

Cu ce se ocupă fiica lui Dan Diaconescu
Cu ce se ocupă fiica lui Dan Diaconescu

Când ar putea reveni Dan Diaconescu pe micile ecrane

În caz că nu știați, lui Dan Diaconescu i-a fost interzisă orice activitate ce ține de presa scrisă sau de audio-video. Interdicția este valabilă până în luna martie 2025. Conform surselor citate anterior, avocații patronului OTV se străduiesc în instanță să reducă acest termen.

„Avocații lui Dan Diaconescu se zbat în instanță pentru reducerea acestui termen. Prin urmare, dacă vor câștiga, sunt mari șanse ca Dan Diaconescu să se întoarcă pe micul ecran în luna decembrie a acestui an. Nu e exclus să reia și povestea avocatei Elodia, dacă telespectatorii vor mai dori o continuare”, mai spun sursele menționate.

Chiar și foștii angajați ai lui Diaconescu își doresc să se redeschidă postul de televiziune ce i-a adus acestuia notorietatea, fiind dispuși să își reia activitatea în cadrul emisiunilor.