Home » Știri » Știri sociale » Dicționarul viselor. Ce înseamnă, de fapt, când îți visezi copilul

Dicționarul viselor. Ce înseamnă, de fapt, când îți visezi copilul

Pană Emanuela / 04.11.2021, 21:06
Dicționarul viselor. Ce înseamnă, de fapt, când îți visezi copilul

Atât în vise, cât și în lumea misterioasa a superstițiilor, copiii au avut dintotdeauna o semnificație aparte, fiind un simbol plin de nuanțe și mesaje, care mai de care mai interesante, în tonuri deopotrivă negative și pozitive. Se spune că visele în care-ți apar copilași ar avea, de cele mai multe ori, caracter profectic. Dar oare ce prevestește visul în care îți vezi propriul copil?

Dicționarul viselor. Ce înseamnă când îți visezi copilul

Numărul femeilor care nu au visat măcar o dată un copil este, cel mai probabil, foarte mic. Cele mai multe mame își văd în vis propiii lor copii, dar se întâmplă să viseze și bebeluși sau copii cu o identitate necunoscută. Aceste vise au adesea un mesaj de avertizare în spate, prezicând anumite evenimente și situații deosebite care vor apărea în viața ta.

Ce poate fi mai interesant decât să-ți visezi copilul, mai ales știind că apariția acestuia în vis are nişte conotaţii atât simbolistice, cât şi psihologice pentru fiinţa umană? Așadar, haideți să descoperim împreună ce spun specialiștii în onirologie despre mesajele transmise de visele în care vezi copii.

Începem prin a-ți spune că visul în care apare puiul tău este, de fapt, o transpunere a subconștientului cu privire la starea de bine pe care o resimți și la liniștea sufletească pe care o ai alături de familia ta. Totuși, în funcție de ce anume face copilul în vis, vorbim și despre alte semnificații.

De exemplu, poți visa că fiul ori fiica ta e vesel/ă, că râde cu gura până la urechi sau, din contră, că-i este rău. Prin urmare, copiii în vise pot reprezenta un simbol al fericirii sau, după cum spuneam mai sus, un avertisment referitor la deciziile pe care urmează să le iei în viitorul apropiat.

De asemenea, dacă visezi că te joci cu cei mici, că îi săruți sau îi mângâi, e semn că te așteaptă o perioadă frumoasă și liniștită în familie, lipsită de probleme de orice fel. În astfel de cazuri, subconștientul tău reflectă ceea ce sufletul știe deja. Altfel spus, când ești mulțumită și bucuroasă de copiii tăi, îi vezi și în vise în situații fericite.

Citește și: Ce înseamnă când visezi că primești un inel. Semnificația profundă a visului

Semnificația din spatele viselor mai puțin plăcute

În cazul în care visezi că ai tăi copii, fie ei mici sau mari, sunt triști, nefericiți ori au necazuri, trebuie să știi că este semn rău. Astfel de vise prevestesc, de cele mai multe ori, probleme în familie.

Prin urmare, ar fi bine să te întrebi ce poți face pentru a preveni amplificarea unor situații nefericite și apariția unor complicații greu de rezolvat.

Tot de rău augur sunt și visele în care copiii tăi sunt bolnavi. Ele pot prevesti apariția unor necazuri în urma unor situații conflictuale.

Cât despre cele mai negre vise, pe care absolut nicio mamă nu și-ar dori să le aibă vreodată, cele în care vezi copii morți, chiar dacă nu sunt ai tăi, se spune că prevestesc sfârșitul unei etape de viață și începutul unei perioade incerte.

Astfel de vise sunt cutremurătoare și te marchează puternic.