Home » Știri » Știri sociale » Monica Pop, despre cele 2 greșeli banale care scad imunitatea. Avertismentul medicului român

Monica Pop, despre cele 2 greșeli banale care scad imunitatea. Avertismentul medicului român

Manolică Anca / 06.04.2021, 09:55
Monica Pop, despre cele 2 greșeli banale care scad imunitatea. Avertismentul medicului român

Monica Pop trage un semnal de alarmă despre cele 2 greșeli banale care scad imunitatea. De asemenea, medicul oftalmolog este de părere ca autoritatile și mass-media bombardează prea mult populația cu informații despre pacienții care se află în stare critică la ATI sau despre decese.

Monica Pop, despre cele 2 greșeli banale care scad imunitatea

Medicul oftalomolog Monica Pop a postat un nou mesaj pe o rețea de socializare prin care atrage atenția autorităților responsabile de gestionarea pandemiei de coronavirus și mass-mediei că știrile alarmante legate de situația grea prin care trecem le poate scădea imunitatea românilor. Stresul și depresia care afectează tot mai mulți oameni în această perioadă scad mult imunitatea.

Medicul spune că populația nu ar mai trebui bombardată încontinuu cu informații despre pacienții care se află în stare gravă la ATI sau despre decese. Din contră, ar trebui ar trebui vorbit mai mult și despre cazurile ușoare, despre pacienții care au trecut mai ușor prin boală, care, de altfel, sunt într-un număr mai mare.

„STRESUL SI DEPRESIA SCAD MULT IMINITATEA, SE STIE! EXACT ASTA SE INTIMPLĂ DACA SE VORBESTE DOAR DE GRAVI IN ATI SI DE MORTI!!! FĂRĂ SPERANTE ???!!! DESPRE EXTERNATI, SI VINDECATI, NIMIC, NICI UN CUVÎNT ???!!!!! DESI EI SINT MAREA MAJORITATE, SE STIE BINE!

STRATEGIE GRESITĂ! OAMENII VOR CREDE CA MOR CEI MAI MULTI!!! DESCURAJATI MULT SI ZDRUNCINATI INCREDEREA IN SPITALE! SE VOR ÎMBOLNAVI MULT MAI MULTI ASA! LĂSATI MEDICII SA-i SALVEZE! Aceasta atitudine nu aduce nimic bun! S-a constatat vreo imbunătătire de cind se spune peste tot doar despre stari grave si decese??!! NU E DELOC BINE PT OAMENI! E UN FEL DE GENOCID DE SUFLETE! SPERANTE IOC? Asta se vrea?!”, este mesajul postat de Monica Pop.

Monica Pop, despre cele 2 greșeli banale care scad imunitatea
Monica Pop, despre cele 2 greșeli banale care scad imunitatea

Monica Pop a semnat scrisoarea deschisă prin care cere ridicarea restricțiilor. Ar putea rămâne fără licența de doctor

Medicul Monica Pop se numără printre cei care au semnat o scrisoare deschisă către parlamentari şi guvernanţi, inclusiv către Klaus Iohannis, prin care cer suspendarea tuturor restricțiilor impuse de guvern pentru stoparea răspândirii infecției cu Covid-19.

Monica Pop, Răzvan Constantinescu, Adina Alberts, precum şi farmacişti şi stomatologi, solicită „încetarea politicii de perpetuare a stării în care se află România de un an încoace şi revenirea la starea de normalitate”, catalogând drept greşită strategia de combatere a pandemiei. Semnatarii scrisorii critică aspru obligativitatea purtării măştii în aer liber, măsurarea temperaturii la intrarea în magazine şi solicită anularea interdicţiilor de circulaţie, cât și întreruperea promovării vaccinurilor anti-Covid.

Mai mult, ei cer ca medicii să poată folosi propriile scheme de tratament pentru pacienţii cu Covid, iar autorităţile „să nu mai inducă psihoze şi să nu mai manipuleze date statistice”. În urma apariției acestei scrisori, Colegiul Medicilor s-a autosesizat. Aceștia au transmis faptul că medicii care au semnat această scrisoare deschisă prin care cer ridicarea restricțiilor vor fi cercetați și unii și-ar putea chiar pierde licența de medic.