Home » Știri » Știri sociale » Program Carrefour de sărbători. Orarul complet pentru zilele de Paște și 1 mai

Program Carrefour de sărbători. Orarul complet pentru zilele de Paște și 1 mai

Nechifor Ioana / 01.05.2021, 12:35
Program Carrefour de sărbători. Orarul complet pentru zilele de Paște și 1 mai

Program Carrefour de Sărbători. În contextul Sărbătorilor Pascale, lanțul de magazine Carrefour adoptă un program special. Tocmai pentru a veni în sprijinul clienților, dar și în sprijinul angajaților săi, a fost anunțat orarul de funcționare al magazinelor din țară în această perioadă. Așadar puteți afla în materialul următor care este orarul complet pentru zilele de Paște și 1 mai 2021!

Programul Carrefour de Sărbători. Care este orarul de funcționare al magazinelor de Paște și 1 mai

Vrei să mai cumperi ceva pe ultima sută de metri? Ei bine, reprezentanții magazinelor Carrefour au actualizat programul pentru minivacanța de 1 mai și pentru Sărbătorile de Paște. Mai jos vei regăsi toate detaliile necesare. Programul Carrefour de Sărbători. Având în vedere că pe 2 mai se sărbătorește prima zi a Paștelui Ortodox, a fost adoptat un program special de funcționare al magazinelor Carrefour.

Pe site-ul oficial al hipermarketului a fost afișat orarul de funcționare al magazinelor din țară pentru data de 1 și 2 Mai 2021.

Astfel, conform informațiilor apărute în spațiul online, programul pentru această perioadă este următorul. Sâmbătă, 1 mai, orarul de funcționare adoptat de Carrefour este 07:00-19:00/18.00. Duminică, 2 mai, Închis.

La modul general, orarul de funcționare al lanțului de magazine afișat pe site-ul Carrefour este Luni-Duminica: 07:00-21:00. Bineînțeles, acest program poate suferi schimbări în funcție de  măsurile care se iau în contextul pandemiei. Însă dacă se ajunge în această situație, cel mai probabil se va face o informare despre noile modificări.

Program Carrefour de Paște și 1 mai 2021
Program Carrefour de Paște

Câte magazine Carrefour sunt în România. Programul de Paște

Grupul Carrefour numără 303 magazine în România. Revenind la programul de Paște, este important de reținut faptul că duminică, în prima zi a Paștelui, nu se lucrează.

Dacă pe 2 mai, magazinele sunt închise, pe 1 mai sunt deschise ușile hipermarketului, însă este bine de știut faptul că programul diferă. În anumite locuri din țară, programul se încheie pe 1 mai la ora 18.00, iar în alte locuri la ora 19.00.

Spre exemplu, în București și în județul Ilfov, magazinele Carrefour își închid ușile la ora 18.00. Același program pentru această zi este și în Galați, Cluj, Oradea, Sibiu, Timișoara.

În alte orașe, programul se prelungește cu o oră. Acest lucru este valabil doar pentru ziua de sâmbătă.

În Brăila, Botoșani, Buzău, Constanța, Drobeta, Focșani, Iași, Piatra Neamț, Pitești, Ploiești, Roman, Satu Mare, Suceava, Târgoviște, Târgu Jiu, magazinele se închid sâmbătă – 1 mai la ora 19.00.

Ar mai fi de precizat faptul că și pentru data de 3 Mai, a doua zi a Paștelui, există un program special. În general, magazinele vor funcționa după programul de sâmbătă. Unele se închid la ora 18.00, altele rămân deschise până la ora 19.00.

Pe site-ul oficial se mai arată faptul că, în anumite zone, pe 2 și 3 mai 2021 va fi închis. În această situație se regăsesc, spre exemplu, magazinele Express Oradea Xenopol, Express Ploiești Dobrogeanu-Gherea, Express Sibiu Revoluției, Express Iași Dacia, Express Iași Nicolina.

Pentru a verifica însă dacă vă încadrați în orarul de funcționare al magazinelor, puteți să faceți o verificare accesând site-ul oficial Carrefour, iar la secțiunea magazine să căutați informații pentru magazinul care vă interesează. Acolo veți găsi adresa exactă, dar și orarul complet al magazinului pentru această perioadă.

Carrefour se regăsește în 34 de țări din lume, unde numără aproximativ 10.100 magazine și peste 471.000 de angajați.

Pe 15 iunie 1963, a fost deschis primul hipermarket Carrefour în Sainte-Genevieve-des-Bois, o localitate din apropierea Parisului. La acea vreme, magazinul avea peste 2500 de metri, fiind de trei ori mai mare decât orice alt retailer care exista atunci.