Home » Știri » Untold 2021. Când va avea loc festivalul și cât costă biletele. Data anunțată de organizatori

Untold 2021. Când va avea loc festivalul și cât costă biletele. Data anunțată de organizatori

Alexandru Cazacu / 08.06.2021, 09:00
Untold 2021. Când va avea loc festivalul și cât costă biletele. Data anunțată de organizatori

Vești bune pentru iubitorii unuia dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume. Organizatorii au făcut anunțul oficial. Sute de mii de oameni, din întreaga lume, se vor bucura din nou 4 zile și 4 nopți pe tărâmul magic Untold 2021, din Cluj-Napoca. Când se va desfășura festivalul și care este prețul biletelor, veți afla în continuare.

Untold 2021. Când va avea loc festivalul și cât costă biletele

După cum spuneam, potrivit organizatorilor, Untold își deschide porțile, timp de 4 zile și 4 nopți, între 9 și 12 septembrie 2021. De asemenea, se pare că Untold se numără printre puținele festivaluri de amploare internațională, care vor avea loc anul acesta.

Datorită rezultatelor bune a campaniei de vaccinare, autoritățile au dat undă verde pentru organizarea marilor festivaluri, fără limită de persoane, România numărându-se printre primele țări care face acest lucru.

Prețul abonamentelor Untold

Cei care doresc să se bucure de marele festival live, dar încă nu au un abonament sau bilet, își pot crea un cont pe site-ul oficial Untold, de unde își pot procura abonamente pentru ediția cu numărul șase a festivalului. Abonamentele se vor pune în vânzare joi, 10 iunie, la prețul de 149 euro plus taxe, doar pentru persoanele înregistrate pe untold.com.

Vești bune și pentru persoanele care și-au cumpărat abonamente pentru Untold 2020 și le-au transformat în abonamente Anytime. Aceștia pot opta începând de joi, 10 iunie, pentru ediția din acest an.

Untold 2021. Siguranță pentru public

Reprezentanții festivalului susțin că au pus la dispoziția autorităților toate studiile științifice și rezultatele evenimentelor pilot organizate în străinătate, care arată siguranța maximă a evenimentelor organizate cu acces doar pentru vaccinați, testați sau cei cu anticorpi.

Mai mult de atât, Certificatul Verde care atestă aceleași trei condiții va fi aprobat de către Uniunea Europeană de la 1 iulie. Așadar, datorită măsurilor de maximă siguranță propuse de organizatorii Untold, evenimentul de la Cluj va fi unul dintre cele mai sigure locuri publice în care se pot afla oamenii, susțin organizatorii, potrivit Antena 3.

Când va avea loc Untold și cât costă biletele
Când va avea loc Untold și cât costă biletele

Datorită măsurilor propuse de organizatori, ”evenimentele vor fi cele mai sigure locuri”

Luna trecută, organizatorii susțineau că măsurile luate de autorităţi nu se pot aplica la evenimentele pe care ei le organizează. De asemenea, potrivit reprezentanților Untold, măsurile pe care ei le-au propus la întâlnirile cu autorităţile puteau să transforme evenimentele în locuri sigure.

”Suntem nemulţumiţi de faptul că am discutat cu autorităţile până acum, am fost în grupurile de lucru, am propus soluţii care se pretează industriei noastre şi iată că după toate aceste întâlniri am primit un set de norme şi de măsuri care nu se pot aplica la evenimentele noastre, la evenimentele nimănui.

Noi am propus un set de norme care odată aplicate, am transforma evenimentele în cele mai sigure locuri”, a declarat în luna ma, Edy Chereji, directorul de comunicare Untold şi Neversea, potrivit alephnews.ro.

Untold 2021, cea mai intensă experiență de până acum

În celelalte ediții ale Untold au urcat pe scenele festivalului artiști renumiți precum: David Guetta, Martin Garrix, Avicii, Dimitri Vegas&Like Mike, Armin van Buuren, Kygo, Steve Aoki, Tiesto, Afrojack, Diplo, Hardwell, The Chainsmokers, Timmy Trumpet, Axwell ^ Ingrosso, Don Diablo, Marshmello, Solomun, Nina Kraviz, Boris Brejcha, Paul Kalkbrenner, Jamie Jones, Pan-Pot, Tale of Us, Sven Vath, Chris Liebing, Dubfire, Robbie Williams, The Prodigy, Black Eyed Peas, Stormzy, Jason Derulo, Tinie Tempah, Ellie Goulding, Hurts, John Newman, James Arthur, MO și mulți alții.

Așadar, organizatorii festivalului anunță surprize mari la ediția din acest an, la care vor participa nume mari internaționale. Totodată, se anunță și cea mai intensă experiență de până acum.