Home » Știri » Vila de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu, scoasă la vânzare pe o sumă fabuloasă. Câți bani a ajuns să coste casa care i-a aparținut omului de afaceri

Vila de la Izvorani a lui Irinel Columbeanu, scoasă la vânzare pe o sumă fabuloasă. Câți bani a ajuns să coste casa care i-a aparținut omului de afaceri

Redactia Știri / 20.10.2020, 18:03

Odinioară, era unul dintre cei mai bogați români, conducea mașini de lux și trăia într-o vilă impresionată situată la Izvorani(județul Ilfov). Vremurile s-au schimbat însă, iar Irinel Columbeanu s-a văzut nevoit să dea startul unui nou început, cu un stil de viață mai modest. Palatul de la Izvorani, care nu-i mai aparține încă din 2012, a fost scos la vânzare pe o sumă fabuloasă. Casa în care Irinel a trăit își caută acum un nou proprietar, ce-i drept un stăpân cu o situație financiară extrem de bună.

Câți bani a ajuns să coste acum vila de la Izvorani a lui Columbeanu

Este cunoscut faptul că Irinel Columbeanu și-a pierdut averea și a fost nevoit să se mute într-un apartament cu 2 camere, unde stă cu chirie, dar puțini știu că vila de la Izvorani nu-i mai aparține de fapt de 8 ani. Informația a fost dezvăluită de președintele agenției imobiliare care se ocupă cu vânzarea imobilului respectiv.

Așadar, ținând cont de acest detaliu, se poate observa faptul că la scurt timp după divorțul de Monica Gabor, care s-a petrecut în 2011, Irinel a rămas și fără impresionantă casă pe care mulți telespectatori au admirat-o în timpul reality show-ului difuzat la B1TV.

Irinel și Monica Columbeanu au divorțat în 2011
Irinel și Monica Columbeanu au divorțat în 2011

Revenind la ce se întâmplă acum, conform informațiilor puse la dispoziție potențialilor clienți, casa care i-a aparținut omului de afaceri a fost scoasă la vânzare pe o sumă fabuloasă. Vila se poate cumpăra, dar există și posibilitatea de a o închiria. Suma la care a fost scoasă la vânzare este una fabuloasă. 3,9 milioane de euro.

“Da, vila de la Snagov se poate cumpăra sau închiria. Nu aş vrea să fie marketată drept “palatul de la Izvorani”, mai ales că de opt ani nu se mai află în proprietatea lui Irinel Columbeanu. Imobilul arată foarte bine, este spaţios şi se poate închiria pentru preţul de 15.000 de euro. A cui este acum, din păcate, nu vă pot comunica. Vă mulţumesc!”, a confirmat președintele agenției imobiliare pentru Click!

Ce cuprinde, de fapt, vila de la Izvorani

Vila de la Izvorani sau palatul de la Izvorani, așa cum a fost supranumită în presă, are un teren uriaș, iar la interior numeroase camere. Pe lângă toate acestea, în casă se găsesc diferite obiecte de artă, printre care şi sculptura lui Sabin Bălaşa “Echilibru”.

„Vilă de vânzare/închiriere Snagov, 10.000 mp teren, 2.500 mp construcţie. 15 dormitoare cu baie şi dressing propriu fiecare, saună, piscină interioară şi exterioară, ponton, 5 bărci la lac, bucătărie profesională. Ideal hotel, spa, clinică detox, azil privat sau locaţie de evenimente”, este descrierea menită să atragă cumpărătorii.

3,9 milioane de euro costă întreg domeniul şi 15.000 de euro este chiria pe lună pentru tot ce înseamnă o astfel de proprietate.

Imagini din fosta casă a omului de afaceri au fost difuzate în diferite ocazii la tv, pe când Irinel și Monica Columbeanu filmau pentru reality show-ul de la B1TV. Asta se întâmpla la începutul căsniciei lor, în anul 2006. Nunta celor doi s-a regăsit printre momentele pe care telespectatorii le-au putut urmări de acasă.

Irinel Columbeanu își păstrează optimismul, deși și-a pierdut toată averea
Irinel Columbeanu își păstrează optimismul, deși și-a pierdut toată averea

În ciuda situației financiare critice pe care o traversează, la 63 de ani, Irinel Columbeanu nu și-a pierdut optimismul. Deși a rămas fără bunurile acumulate în timpul vieții, omul de afaceri este de părere că i-au rămas alte lucruri cu o valoare mult mai mare pentru el.

Nu am pierdut nimic din ceea ce consider eu că este averea mea, care se află înăuntru ființei mele, și niciodată nu m-a interesat acumularea de averi. Oricum nu plecăm cu ele după noi, ci în cel mai bun caz rămân descendenților„, declara Irinel Columbeanu, într-un material pentru PRO TV.