Home » Știri » Zodii compatibile cu Săgetător – cine îi înțelege cel mai bine pe acești nativi

Zodii compatibile cu Săgetător – cine îi înțelege cel mai bine pe acești nativi

Violeta Badea / 02.02.2021, 12:05
Zodii compatibile cu Săgetător – cine îi înțelege cel mai bine pe acești nativi

Zodii compatibile cu Săgetător – cine îi înțelege cel mai bine pe acești nativi. Nativii din această zodie sunt născuți sub semnul focului, precum Berbecul și Leul. Prima zodie din anotimpul rece, nativii Săgetători sunt firi temperamentale, puternice și neînfricate. Îi reprezintă pe cei născuți în perioada 22 noiembrie – 20 decembrie. Săgetătorul mai este numit și „arcașul” și caută în permanență să găsească semnificația lucrurilor, înțelepciunea, dar și liberatea. În acest articol vă vom prezenta cine îi înțelege cel mai bine pe acești nativi.

Zodii compatibile cu Săgetător

Săgetătorul este renumit pentru firea lui puternică, independentă, încăpățânată, se află într-o permanentă activitate și caută să-și ducă la bun sfârșit toate proiectele în care sunt implicați. Nu este ușor să conviețuiești cu un Săgetător dacă nu ai spirit aventurier, îi plac călătoriile și nu se dă la o parte când vine vorba de petreceri.

Nativii din Săgetător sunt persoane vesele, optimiste și iubesc viața din plin. Dacă ai un prieten năcut în zodia Săgetătorului, știi deja că sunt persoane care îți sar în ajutor, sunt corecte și te poți baza pe ele în orice situație. Săgetatorului îi plac relațiile bazate pe sentimente sincere, loiale și nu încerca vreodată să-l trădezi sau să-l dezamăgești, deoarece se poate răzbuna în cel mai urât mod. Iată mai jos câteva zodii care îi înțeleg cel mai bine pe nativii aceste zodii.

Ce zodii ii inteleg cel mai bine pe nativii din Sagetator
Ce zodii ii inteleg cel mai bine pe nativii din Sagetator
  • Săgetător – Capricorn

Sunt destul de diferiți, dar au câteva puncte foarte importante în comun. Săgetătorul este cunoscut pentru filosofia sa de viață, un teoretician, în timp ce capricornul compensează prin pragmatism, se află întotdeauna cu picioarele pe pământ. Sunt două extreme care se atrag și se pot lega relații de durată. Totul este minunat cu o singură condiție! Să se păstreze un anumit echilibru și să nu se lase purtați de orgolii, în rest se compltează foarte bine unul pe celălalt.

  • Săgetător – Vărsător

Ambii sunt aventurieri și nu duc lipsă de energie. Iubesc călătoriile, distracția și adoră să aibă mulți prieteni în jur. Săgetătorul este preocupat de libertatea sa personală si de a avea o viață cât mai activă, în timp ce Vărsătorul este interesat de liberatea oamenilor în general. Astfel, că au cam aceleași principii de viață și aceleași pasiuni. Personalități puternice, entuziasmați și independenți. Au toate atuurile pentru a crea o relație solidă de prietenie.

  • Săgetător – Gemeni

Aerul care întreține focul! Cu asta cred că am spus totul! Pot crea o relație fantastică, de lungă durată, deoarece au păreri identice despre cum trebuie trăită viața. Gemenii vor accepta firea aventurieră a Săgetătorului pentru că nu dorește sub nicio formă să-i îngrădească libertatea. Amândoi sunt de acord cu noutățile și sunt receptivi la aproape orice.

  • Săgetător – Balanță

Combinația dintre aer și foc este excelentă. Balanța este foarte atrasă de firea de aventurier a Săgetătorului, de călătorii și de optimismul cu care privește viața. Ambii sunt intelectuali, carismatici și libertini. Iubesc petrecerile și ieșirile cu prietenii. Săgetătorul și Balanța pot face un cuplu perfect, deoarece privesc în aceeași direcție, iar asta este cel mai important.

  • Săgetător – Taur

Nativului din zodia Taur îi place foarte mult să trăiască în confort, iar un Săgetător are resursele necesare pentru a-i oferi acest lucru. Acesta este capabil să facă anumite sacrificii, îi place să riște, iar de cele mai multe ori câștigă. Pentru ca totul să fie perfect este nevoie de anumite compromisuri, în special taurul să renunțe la posesivitate, iar Săgetătorul să nu exagereze cu spiritul libertin.