Home » Tehnologie & Știinta » Bărbatul care a călătorit în timp. Unde susține că a fost trimis în timpul experimentelor. Proiectul secret din SUA

Bărbatul care a călătorit în timp. Unde susține că a fost trimis în timpul experimentelor. Proiectul secret din SUA

Violeta Badea / 16.03.2021, 17:32
Bărbatul care a călătorit în timp. Unde susține că a fost trimis în timpul experimentelor. Proiectul secret din SUA

Bărbatul care a călătorit în timp. Unde susține că a fost trimis în timpul experimentelor. Proiectul secret din SUA. Te-ai întrebat vreodată cum ar fi să călătorești în timp? Ei bine, un american susține că a trăit acest lucru, luând parte la un proiect secret al Guvernului Statelor Unite. În continuare vei afla care este povestea lui și unde a fost trimis în timpul experimentelor.

Bărbatul care a călătorit în timp

Andrew Basiago
Andrew Basiago

Un avocat american, Andrew Basiago, a relatat unui cotidian din SUA o poveste absolut fascinantă. Acesta susține că de-a lungul vieții sale a călătorit de mai multe ori în timp. Prima dată s-a întâmplat pe vremea când avea doar șapte ani, mai exact în toamna anului 1969.

Andrew Basiago a povestit că a participat între 1968 și 1972 la o serie de experimente fabuloase efectuate de proiectul secret de cercetare al Agenției de Apărare a SUA (DARPA). El susține ca a fost unul dintre cei 140 de copii și 60 de adulți, inclusiv tatăl său, care au participat la aceste teste.

Cei care coordonau acest proiect mergeau pe mâna copiilor, deoarece aceștia nu sunt predispuși la șocul călătoriei în timp și se acomodează mai ușor la genul acesta de călătorii. El susține că Guvernul a investit sume masive de bani pentru Proiectul Pegasus, iar teoria relativității a lui Einstein a fost analizată pe toate părțile pentru a crea o mașină a timpului. Cu toate acestea, Guvernul a considerat că este foarte periculos și este mai bine să-l închidă.

Unde susține că a fost trimis în timpul experimentelor

Andrew Basiago sustine ca a fost surprins intr-o fotografie in anul 1863
Andrew Basiago sustine ca a fost surprins intr-o fotografie in anul 1863

Andrew Basiago a povestitși unde a călătorit. Din spusele sale, misiunea Guvernului a fost aceea de a studia efectele călătoriilor în timp și ale teleportării asupra copiilor, dar și de a transmite informații importante președintelui Statelor Unite ale Americii și armatei despre evenimentele trecute și viitoare.

Avocatul susține că a ajuns în anul 1800, la Gettysburg, mai exact pe data de 19 noiembrie 1863, cu câteva minute înainte ca Abraham Lincoln să pronunțe discursul istoric din timpul războiului civil american.

Andrew Basiago susține că a ajuns și la Teatrul Ford în noaptea în care președintele Lincoln a fost asasinat, dar a spus că nu a asistat la crimă. De asemenea, americanul a povestit că a ajuns și pe Marte, fiind teleportat pe planetă cu misiunea de a acționa ca ambasador pe lângă civilizația extraterestră.

Proiectul secret din SUA

Nikola Tesla
Nikola Tesla

Care era tehnologia folosită? Andrew Basiago a venit cu lămuriri și cu privire la acest lucru. Din spusele acestuia, mașinăria folosită pentru a trimite oameni în timp a fost preluată din știința cunoscutului fizician Nikola Tesla. În iulie 1943, Telsa a murit în camera unui hotel din SUA și în urma percheziției agenții secreți americani au descoperit o serie de informații cel puțin interesante.

Acestea au fost luate și folosite pentru realiza tehnologia care permite călătoria în timp. Tesla lucra și studia dezvoltarea teoriei câmpului unificat chiar înainte de a deceda. În mod oficial se spune că aceste documente nu au fost găsite niciodată, dar americanul are altă părere. Acesta susține că CIA a intrat în posesia teoriei și a dezvoltat un aparat cu care este posibilă călătoria în timp și teleportarea.

„Un tunel s-a deschis în spatiu și în timp, ca un balon de săpun. Și când acest balon s-a închis, am fost repoziționat în altă parte în timp și spațiu, pe fața Pământului”, a mărturisit Andrew Basiago, citat de komonews.com.

În prezent, avocatul american a creat un nou Proiect Pegasus și face presiuni asupra Guvrnului SUA să facă publică tehnologia de teleportare.