Home » Tehnologie & Știinta » Preț, specificații și ce ar trebui să mai știi despre iPhone 8 si iPhone X

Preț, specificații și ce ar trebui să mai știi despre iPhone 8 si iPhone X

Redactia Știri / 12.09.2017, 13:58
Preț, specificații și ce ar trebui să mai știi despre iPhone 8 si iPhone X

Prețul pentru iPhone X, specificațiile acestuia și pentru iPhone 8 și alte detalii vor fi comunicate în timpul evenimentului Apple.

Cu câteva luni înaintea evenimentului organizat toamna de Apple încep să apară zvonuri despre noul iPhone. De la prețul pentru iPhone X până la specificațiile noului telefon și detaliile despre iPhone 8 au tot circulat pe internet.

În 2017, s-a discutat mult despre iPhone 8. Recent, am aflat că s-ar putea numi iPhone X, pentru că se împlinesc 10 ani de la primul telefon și pentru că Apple are o plăcere cumva deosebită pentru „X” (10, în engleză). Astfel, ne așteptăm de la evenimentul acesta la un iPhone X, model premium cu ecran OLED, la un iPhone 8 și un iPhone 8 Plus. Cele din urmă ar fi versiunile actualizate ale telefoanelor de anul trecut.

PLAYTECH transmite în format livetext evenimentul Apple. Sunt așteptate iPhone X, iPhone 8, noul Apple Watch, căști AirPods și un nou Apple TV. Desigur, iOS 11, versiunea finală, va fi prezentat și lăudat de Apple, AICI!